Strona 101 z 198 PierwszyPierwszy ... 519199100101102103111151 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1.001 do 1.010 z 1976

Wątek: Masakrer to ja...

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Obróbka górą.........zdjęcie niczym

| OlyJedi Awatar e-510
    Mieszka w
    West Sussex
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez masakrer Zobacz posta
    Wszystkim panom serdecznie dziekuje za wizyte i opinie.
    Mroczna wizja Mirka i ogolna antypatia do czerwonego slupa sklonila mnie do takiego czegos..jak widac ponizej.
    E-510 dzisiaj wieczorem sprobuje jeszcze w B&W, zobaczymy co z tego wyjdzie
    Nooo,artystka z Ciebie teraz pełną gębą -przyznaj się - chyba troszkę pozazdrościłaś Wanilii ostatnich prac,co ?
    Całkiem fajne te Twoje próby z nową materią - trzymam kciuki za dalsze poszukiwania własnego stylu.

Jak będziesz wołać B&W,postaraj się jakoś przytłumić te najbardziej rzucające się w oczy wehikuły - zwłaszcza tego vana po prawej(winieta?).

Pozdrawiam.
    Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
    Landscape Photography

| OlyJedi Awatar acidmk
    Mieszka w
    Mokotów
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Ostatnie, jak akwarela...bardzo przemawia Gratuluję
    POzdrawiam
    Acidmk
    Mój wątek, moja Sicilia na forum oraz w necie LaBellaSicilia.pl oraz moje www

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wanilia
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Nie mam sama dużego doświadczenia w tej materii i nie chcialabym być źle odebrana, ale tekstura którą podłożyłaś to zły wybór moim zdaniem.
    Zdjęcie wyglada brudne (nie mylić z postarzonym) i przytłacza zwłaszcza na niebie paproszkami i plamami.
    Fajnie że poszukujesz, ale spróbuj to samo z inną teksturą i trybami nakładania warstwy np.nakładką
    Ostatnio edytowane przez wanilia ; 29.03.10 o 19:17
    Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
    zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    Przedostatnie zdjęcie z Amsterdamu bardzo fajne. Traktuję je jako swoisty przekładaniec tempa współczesnego życia na tle leniwie płynącego od lat kanału. To z przeróbką mnie nie przekonuje gdyż trzeba by te brzegi pozbawić nowoczesności wtedy jedno z drugim fajnie by sie zgrało.
    pozdrawiam Wiejo

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar masakrer
    Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Dziadek Zobacz posta
    Serdecznie gratuluję pierwszego tysięcznego wątku!
    Niewiele jest tak liczznie odwiedzanych wątków autorskich, Twój należy do moich ulubionych
    Milo mi to slyszec Jasiu. Bardzo dziekuje
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez e-510 Zobacz posta
    Nooo,artystka z Ciebie teraz pełną gębą -przyznaj się - chyba troszkę pozazdrościłaś Wanilii ostatnich prac,co ?
    Całkiem fajne te Twoje próby z nową materią - trzymam kciuki za dalsze poszukiwania własnego stylu.

Jak będziesz wołać B&W,postaraj się jakoś przytłumić te najbardziej rzucające się w oczy wehikuły - zwłaszcza tego vana po prawej(winieta?).

Pozdrawiam.
    Jarek ciesze sie, ze tu zagladasz i bardzo dziekuje za Twoje pouczajace wskazowki (i pomoce naukowe ).

Wanili nie zazdroszcze, juz od dawna mam w "szufladce" tekstury, dokladnie odkad Mysikrolik robila z nimi eksperymenty...zapytalam o co z tym chodzi i mi wytlumaczyla, tylko jak do tej pory zadne moje zdjecie nie przekonalo mnie do ich uzycia.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez wanilia Zobacz posta
    Nie mam sama dużego doświadczenia w tej materii i nie chcialabym być źle odebrana, ale tekstura którą podłożyłaś to zły wybór moim zdaniem.
    Zdjęcie wyglada brudne (nie mylić z postarzonym) i przytłacza zwłaszcza na niebie paproszkami i plamami.
    Fajnie że poszukujesz, ale spróbuj to samo z inną teksturą i trybami nakładania warstwy np.nakładką
    Betako, ten efekt osiagnelam wlasnie nakladaniem warstw, a nie jakims efektem z internetu, ktory automatycznie postarza zdjecie

W zasadzie to moim celem nie bylo jego postarzenie, tylko nadanie mu innej tekstury. Tak jakbys normalne zdjecie wydrukowala na takim starym kartonie... jak sie dobrze przyjzysz to zobaczysz, ze tekstura ktora wybralam to cos w rodzaju domowej roboty papieru (kartonu).
    Ale oczywiscie zrobie eksperymenty z innymi i na pewno nie wrzuce tej fotki do szuflady.

Wiejo, Voovo, acidmk, rowniez dziekuje za odwiedziny i skrobniecie kilku slow.
    Ostatnio edytowane przez masakrer ; 29.03.10 o 21:23 Powód: Automatyczne scalenie postów
    Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic

Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria

Betako, ten efekt osiagnelam wlasnie nakladaniem warstw, a nie jakims efektem z internetu, ktory automatycznie postarza zdjecie

W zasadzie to moim celem nie bylo jego postarzenie, tylko nadanie mu innej tekstury. Tak jakbys normalne zdjecie wydrukowala na takim starym kartonie... jak sie dobrze przyjzysz to zobaczysz, ze tekstura ktora wybralam to cos w rodzaju domowej roboty papieru (kartonu).
    Agniesiu, a czy ja napisałam ze użyłaś programu???

Widzę ze bawisz sie teksturą,spróbuj zrobić to samo z inną fakturą (teksturą) ta jest nieładna sama w sobie. Daje zbyt agresywny efekt.
    Pamietaj, że zawsze mozesz złagodzić efekt zmniejszając krycie, lub wybierając inny sposób mieszania warstw np. nakładka, jaśniej, mnożenie odwrotnosci itd.
    Nakładanie warstw to w pewnym stopniu ruletka, nigdy do końca nie wiadomo c z tego wyjdzie. czasem niektóre teksturey pięknie oddziaływują ze sobą , casem wystarczy zmienić sposób krycia by efekt był zadowalający.
    Jakby co- wal jak w dym
    Pamietaj jajniki górą- żadnej rywalizacji, tylko przyjaźń- tego nie możemy zgubić!
    Całusy!
    Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...

Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Jakby co- wal jak w dym
    Pamietaj jajniki górą- żadnej rywalizacji, tylko przyjaźń- tego nie możemy zgubić!
    Całusy!
    A kto tu wspomnial o rywalizacji
    Sama wiesz, ze jatrudniejszy jest pierwszy raz...a pozniej to juz...no wlasnie co....??? Hmmm...czyzby rutyna

Teraz katuje to zdjecie w B&W. ...

Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    A kto tu wspomnial o rywalizacji
    Sama wiesz, ze jatrudniejszy jest pierwszy raz...a pozniej to juz...no wlasnie co....??? Hmmm...czyzby rutyna
    jakoś tak smutno mi sie zrobiło....

Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    jakoś tak smutno mi sie zrobiło....
    Od czego???? Od tych moich tortur nad tym zdjeciem, czy od tej rutyny??
    Beatko, chyba nie masz glupich mysli.Nie rob mi tego.