Strona 20 z 198 PierwszyPierwszy ... 1018192021223070120 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 1976

Wątek: Masakrer to ja...

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    Nie mnie poprawiac mistrza,ale skoro piszesz,ze z suwakami szalejesz(tez lubie poszalec),to moze taka wizja Ci sie sprawdzi?

Awatar malenka1
    Mieszka w
    Świnoujście
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria

...............

Seria uliczna- cud malina!!!! Szkoda, że gitarzyście cenne paluchy ucięłaś ale i tak jest rewelacja! Fajne, dynamiczne, podobają mi się wszystkie! Jako, że straszna psiara jestem balkonik z psiuńcią mnie rozczulił! Przyglądałam się chodnikowi na zdj z panem z maczugami, wyglądał jak dywan, czy może jak mozaika- czy on jest kolorowy?bo jesli tak to musi być piekny!!!
    Lubię tu zaglądać, oj lubię!
    Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec.

| OlyJedi Awatar Lifter
    Mieszka w
    Bydgoszcz/Warszawa
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Niezłe fotki z Granady.. Jedyna uwaga - jeśli już bawisz się w PS'ie to wyprostowałbym zdjęcia z żonglerem i łysym jegomościem od tyłu. Na zdjęciu z malarzem za dużo ściany IMHO.

Niemniej przyjemnie się spogląda na Twoje zdjęcia. Tak dalej
    Life is one choice after another, then you live them, choose wisely...
    Amatorskie fotki Liftera

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar masakrer
    Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Mirku, oczywiscie, ze Twoja wizja tez pasuje !!! Sama bawilam sie z tym zdjeciem kupe czasu i juz sama nie wiedzialam w jakiej wersji bardziej mi sie podobalo. Jest to chyba najbardziej emblematyczny widok Alhambry i nawiecej fotografowany, wlasnie z tego placu.
    Mowiac o mistrzu kogo miales na mysli...????
    Malenka1, ze gitarzysta ma kawalek reki to juz cud, nie wyobrazasz sobie jak gosciu sie wiercil grajac i spiewajac A ja lubie w takich fotach ciasne kadrowanie i nie moglam sobie z gosciem dac rady, maz powiedzial, ze bylam za wolna.... Mam inne ujecia w calosci.....rece i nogi ,ale bardziej z daleka....jak podszylkuje to tez pokaze. Psina tez mnie ujela, a jak lubisz pieski to poszukam bo mam jeszcze dwa z Granady.
    Lifter, wlasnie potwierdziles moje watpliwosci....ciachac czy nie ciachac sciany za artysta.....jednak powinnam ciachac, ale to nic jeszcze moge poprawic. A jesli chodzi o dwie pozostale, to chyba nawet nie zwocilam uwagi na to ze byly troche krzywe.

Jak zawsze dziekuje za wasze wizyty i wpisy.Pozdrawiam

| OlyJedi Awatar diveata
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    No no no... Chwilkę mnie tu nie było, a postępy ogromne Bardzo mi przypadła do gustu ostatnia seria z ulicy.. W sumie za streetem nie przepadam jakoś specjalnie, ale te zdjęcia są po prostu bomba! Bardzo fajne, przemyślane kadry (no może ten pierwszy mógłby być ciut szerszy . Najbardziej podoba mi się Cyrkowiec. Tyle rzeczy się tam dzieje W ostatnim zdjęciu IMHO można by zejść troszkę z ekspozycji, ale to może dlatego mi się tak wydaje, że mam jasny monitor. W każdym razie ta seria zasłużyła sobie na wielką piątkę z plusem
    Dive now - Work later
    Blondynka z aparatem: http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=15793
    Podróże małe i duże: http://www.globtroteria.pl

Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Zeby nie bylo, ze sie nie staram.....zrobilam drobne poprawki tak na szybko...nie wiem czy na lepiej
    Troche wyprostowlam cyrkowca, ciachnelam artyste i zjechalam troche po ekspozycji psa, (tak jak mowilas Diveata i slusznie).
    Sami powiedzcie czy tym razem pasuje.
    Faceta z walizka nie ruszam, mam jego fotke z przodu tez fajna to wtedy bedzie bardziej prosto.
    Zazwyczaj siedze nad fotkami wieczorem i zdalam sobie sprawe,ze sztuczne swiatlo mnie oklamuje i w dzien efekt jest calkiem inny..
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	Cyrkowiec A.jpg
Wyświetleń:	153
Rozmiar:	298,1 KB
ID:	16598   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	Artesta A.jpg
Wyświetleń:	152
Rozmiar:	442,0 KB
ID:	16599   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	Pies A.jpg
Wyświetleń:	158
Rozmiar:	287,9 KB
ID:	16600  

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    Alhambra w Twojej wersji jest przekolorowana a przez to trochę trudna w odbiorze. W przygaszonej wersji Mirka54 podoba mi się bardziej. Z Granady- cygan grający na gitarze gdzie widać drżące struny i ruch uderzającej je ręki oczywiście wraz z całą postacią świetne zdjęcie. Cyrkowiec żonglujący maczugami na ulicy, w oddali mundurowy patrol i idący ludzie, fajna scena uliczna w ładnym i ciekawym miejscu. Facet z walizką wiem, że coś reprezentuje ale z fotografii to nie wynika i oprócz jego nie typowej postury nic się nie dzieje. Artysta kaligraf na tle swoich prac i przy pracy ciekawe. Piesek przyjemny. Twoje poźniejsze poprawki, na pewno podniosły jakość tych zdjęć ale powiem, że w pierwszej wersji na pierwszy rzut oka nie dostrzegłem tych nie doskonałości.
    pozdrawiam Wiejo

Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    Z tego co mowisz Wiejo, widze ze powinnam czasami miec wiecej zaufania do samej siebie, poniewaz z Alhambra tak jak juz wspomnialam troche sie pobawilam i mialam kilka wersji ( taka przygaszona tez...) ale balam sie ze bedzie odebrana jako " za ciemna"
    Hm, nastepnym razem bede myslec tylko za siebie

| OlyJedi Awatar Lifter
    Mieszka w
    Bydgoszcz/Warszawa
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Malarz bez ściany MZ prezentuje się lepiej

Mam chyba dzisiaj jakiś dzień bo szczególnie zwracam uwagę na szczegóły (proszę nie przejmuj się tym) i wydaje mi się, że dom za żonglerem nadal leci w prawo. Przepraszam to zwykłe marudzenie, podzielam zdanie Wiejo, że zdjęcie jest bardzo ciekawe...
    Life is one choice after another, then you live them, choose wisely...
    Amatorskie fotki Liftera

Mieszka w
    Denia -Costa Blanca
    Siła reputacji
    63
    Moja galeria
    .....no co ty Lifter jakie marudznie, po to tu jestesmy aby wymieniac uwagi i opinie
    Kurcze z tym domem to juz mozna swira dostac, bo jak go calkiem wyprostuje to mi inne leca.....ten typ chyba juz tak ma...i tak zostanie