ostatnie świetne![]()
ostatnie świetne![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Fiszaj to super sprawa. Stworzony jest do fotografowania zwierząt!!!Sympatyczne zdjęcia.
Na to noszenie zapraszam do Pyrów![]()
dobas, też tak kiedyś mialem, ale nie przyszło mi do głowy pisać o tym. Po prostu spodziewałem się, że zrobiłeś reset ustawiena wtedy samowyzwalacz bylby wylaczony.
Nie wiarygodne, ale potwierdza się że czasami nie jesteśmy w stanie wpaść na niby oczywiste rozwiązania.
Wielki szacun, za pomysł Wykrecik.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Sposób dobasa na poprawę ostrości zdjęć?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Szczypta chilli do body
PS. Czas zmienic avatar na bardziej blondynkowy
PS2 - Pamiętam dobrze jak wnerwiałem się kiedyś na to, że wszystkie zdjęcia powychodziły mi nieostre pewnego pięknego dnia... a potem zauważyłem, że punkt ostrosci przestawił mi sie z centralnego na boczek...![]()
Zaglądnijże! - http://www.mariuszsarzynski.pl/
Dobas, teraz będą kawały o tobie chodzić. Będziesz sławny jak prezydent.![]()
Dajcie spokój, zdarzają się bardziej trywialne niedopatrzenia
Dobrze chociaż, że do serwisu nie pojechał, mieliby chłopcy niezły obryw
A pamiętacie, ile ludziska zgłaszają problemów z "opóźnieniem" migawki bo włączyli wstępne podnoszenie lustra?
Jak już jesteśmy przy anegdotach, to sam miałem duży problem z działaniem lampy SB-800 na D700.
Wszystko mi wychodziło ciemne, ludziska na mnie spoglądali z pode łba ale nic nie mówili, pewnie przez szacunek dla mojej posturyChyba z sześć razy sprawdziłem wszystkie ustawienia aparatu nim spojrzałem na ekranik lampy.
Jak ja ją przełączyłem w tryb "manual" do dzisiaj nie wiem![]()