Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Świetny ten industrialny kowalikPorównanie do modelek w ruinach fabryk - przednie :d (mam nadzieję, że nie zamierzasz ich rozbierać?)
Piszesz o zaciekawionych uczniach. Zapewniam Cię, że takich opowieści chętnie słuchają nie tylko dzieci. Potrafisz ładnie opowiadać o lesie, szczególnie cenię wątki w których zdjęcia ilustrują jakąś opowieść. Do dziś pamiętam "Historię o pszczołach"![]()
Lisek, łania i ptasi spiker świetne. Jestem też przekonany, że to człowiek jest najbardziej niebezpiecznym przeciwnikiem w lesie a szczególnie po zmroku. U mnie w okolicy jest tez sporo lasów i co najmniej raz w roku podczas polowania zdarza sie postrzelenie myśliwego. Najczęściej przy szukaniu postrzałków jak coś szeleści w krzewach i z uwagi na porę do niewidocznego celu. Jestem pełen podziwu do tego co robisz. Wielki szacun.
pozdrawiam Wiejo
I jeszcze raz zimorodki. Pracuję nad nowym ciekawym gatunkiem a zimki pchają mi się w kadr więc nie pogardziłem
Zmieniłem miejsce na piękny naturalny leśny staw z wieloma wystającymi pniakami, patykami itp. Nic nie muszę wbijać i ustawiać bo to co naturalne jest najoryginalniejsze. Jedyny minus jest taki, że trzeba dłużej czekać aż coś usiądzie w pobliżu. No i znów trzeba się moczyć w wodzie
w porannej mgiełce
Bardzo piękne te zdjęcia![]()
![]()
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoce są słodkie.
Pierwszy raz widzę, jak zimorodek, ubarwiony jest na grzbiecie![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Piękna ostatnia seria, szczególnie ostatnie "w porannej mgiełce" przypadło mi do gustu.
Jak zwykle z wielką przyjemnością przeglądam Twój wątek...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania