Świetnie opowiedziana historia. Czekamy na więcej![]()
Będą ale inne. Chodziło mi o to, że skończył się czas wabienia mięsem. Teraz drapieżniki wolą same coś upolować niż obgryzać psującą się padlinę. Zimą jest jak w lodówce, mięso leży póki go nie zjedzą ptaki i lisy.
Na bieliki jeszcze zapoluję ale w innych okolicznościach, na terenie mojego N-ctwa jest 7 gniazdujących par, więc mam z czego wybierać.
rewelacyjna opowieśćno i fotki :]
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
O, kolega po fachuChyba, że stare przy karmieniu młodych się skuszą na gotową karmę. Może by im rybkę podłożyć? Fotorelecja super!
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Dobre zdjecia z ciekawymi opisami + dzwiek spiewajaceo ptaszka, bardzo mi sie podoba ten pomysldzieki.
pozdrawiam robasss
Qrcze zdjęcia i opis rewelacja i chylę czoło za wytrwałość w czatowni ja chyba nie wytrzymałby tyle czasu, czekam na więcej fotek![]()
OLYMPUSOWSKIE różne gadżety
Jest się od kogo uczyć.
E-3, E-510
Rewelacja i foty i opowieść. Z szacunkiem podchodzę do tego co robisz, bo osobiście przekonałem się, że to ciężki kawałek chleba.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R