Ojojoj... kapitalnie uchwycony!
Ojojoj... kapitalnie uchwycony!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ładnie upolowany, śliczności. Pozdrawiam
Wszystkie strony wątku za mną od pierwszej do ostatniej.
Zdjęcia powalają.
Żałuję tylko, że nie ma już pod linkami plików dźwiękowych we wcześniejszych postach.Sadząc po opiniach innych czytających,oglądających i słuchających chyba co nieco z wrażeń straciłem.))
Jestem pod dużym wrażeniem.
super zdjecia i piekne zwierze
Podziwiam Twoje foty. Wiem ile trzeba cierpliwości i wyrzeczeń, aby "ustrzelić" taki okaz. Wiele razy próbowałem podejść zwierzaka w lesie, ale mi się nie udało. Miałem kilka przypadkowych spotkań z fajnymi okazami, ale albo sprzęt był w plecaku, albo nie zdążyłem włączyć, albo akurat tele nie było przypięte. Wiem, że w ten sposób, raczej ciężko coś upolować. Tym większy mój podziw dla ludzi, którzy potrafią godzinami czekać na zwierzaka, aby go uwiecznić. Takie foto, to zdecydowanie piękniejsze trofeum, niż wypchany łeb rogacza na ścianie. Gratulacje.
Czarny aparat z gorszego systemu
Moja galeria: http://picasaweb.google.com/Cadman1959
Zdjecie odynca pierwsza klasa, ale za takie spotkanie to ja bardzo dziekuje.
Zastanawiam sie co by bylo gdyby zamiast uciekac, ruszyl w twoja strone...![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Pewnie coś w tym rodzaju: http://www.fakt.pl/Rozprul-mnie-odyn...y,38968,1.html
jakbym miał szczęście oczywiście
Ale one dobrych ludzi nie atakują.. przecieżtylko myśliwych
Gratuluję zdjęć są świetne i dobrego samopoczucia.
Mam doczynienia od lat z dorosłymi knurami, wiem doskonale co takie rozzłoszczone zwierzę potrafi, chociaż za groźniejsze są uważane spotkania z lochą dzika z warchlakami, nawet te przypadkowe.
Dalszych tak świetnych i jeszcze lepszych zdjęć życzę AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Cierpliwość się opłaciła.
Zdjęcia odyńca są rewelacyjne.
A gdy szukałeś miejsca by go "ustrzelić" brałeś pod uwagę dostępność drogi ucieczki np. drzewa?![]()
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Świetne zdjęcie, podziwiam Twoje umiejętności pozwalające robić te wszystkie zdjęcia.