Jak się za bardzo podkręci WB to jest ładnie ale nie mogę zrobić słonecznej fotki np. o 20:30 jak ta (exif) robiona wieczorem przy ścianie lasu gdzie jest jeszcze mniej światła i jest ono zimniejsze niż na polu.
T9
Jak się za bardzo podkręci WB to jest ładnie ale nie mogę zrobić słonecznej fotki np. o 20:30 jak ta (exif) robiona wieczorem przy ścianie lasu gdzie jest jeszcze mniej światła i jest ono zimniejsze niż na polu.
T9
Piękny jest. Foto też.
Pozdrawiam.
Piękne światło, piękne ujęcia! Brawo mistrzu!
Kiedyś zacząłem ten wątek od najpospolitszych ptaszków, dzisiaj kończę również pospolitym ptaszkami spod domu.
Nie mam już czasu ( i nerwów) na fora i w ogóle na internet.
Ostatnio zakupiłem nowy sprzęt i to jest taka sesja testowa w trudnych warunkach: ciemny las przy pochmurnej pogodzie. Sprzęt się sprawdził, faktycznie to kosmiczny aparat. Czuję, że mogę więcej.
Zainteresowani będą wiedzieli gdzie znaleźć moje zdjęcia i nie tylko zdjęcia.
Pozdrawiam.
P.S.
Exify są więc widać czym robione a te 700mm to jakiś dziwny błąd, w rzeczywistości jest 510mm
Ostatnio edytowane przez sławekb ; 26.09.10 o 20:45
Fotki cudowne, nie wiem na ile to wina aparatu a na ile fotografaGratulacje. Mam nadzieję że Ci przejdzie i nas jeszcze odwiedzisz. Najważniejsze żeby nigdy nie mówić nigdy
The question is: What is a Mahna Mahna?
Doskonałe zdjęcia. Szkoda że wątek zatoczył krąg i nie będzie już ozdabiany nowymi perełkami. Dla OC to wielka strata.
Wyciśnij z nowej puchy siódme poty, dokonania regularnie śledzę na Twojej stronie.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez kowal73 ; 27.09.10 o 08:04
Świetne zdjęcia jak zwykle.
Mam nadzieję, że jednak odwiedzisz wątek od czasu do czasu.
Wydaje mi się, że w nowym aparacie masz przybrudzoną matrycę - paproch w LD widoczny na każdej focie.
Rudzik bomba![]()
Sławku dałeś czadu, niezłe zabawki sprawdzałem exif
A fotki jak zawsze na najwyższym poziomie, gratuluję !
Żałuję, że coraz rzadziej tu zaglądasz ale rozumiem ten etap użytkowania forum OC.