Oj dawno nic nie pokazywałem. Ostatnio aparat służył mi bardziej zarobkowo i na przyjemności nie było już czasu.
Trochę "pstryków" przy okazji testowania nowej, przenośnej czatowni. Testy zrobiłem na pospolitych parzystokopytnych. Czatownia zdała egzamin, czasami mój obiektyw 300mm był za długi tak się sprawdziła. Kombinowałem również z wygłuszaniem klapania lustra ale tu juz było różnie.
T1
Ach, jakby w tym momencie coś się tu pojawiło, byłoby pięknie
T2
I dokładnie 2 minuty po tym zdjęciu wyskoczyła z lasu łania, niestety trochę nie tam gdzie chciałem.
Łania czeka na swojego małego potomka, który był tak mały że nie było go widać w wysokich trawach.
T3
Pocieszne stworzonka te Daniele
T4
T5
T6
I kozioł, jak zwykle dumny.
T7
Portret inaczej
T8
Sarny choć pospolite i dość łatwe do fotografowania mają coś wyjątkowego - oczy.
Jak zwykle piękne zdjęcia. Z jednej strony Ci zazdroszczę możliwości fotografowania tych wspamiałych zwierząt, ale z drugiej strony jakoś siebie nie widzę w lesie, samej, wkoło robaki, pająki.....brrrrrCieszę się więc, że są takie osoby jak Ty, które nam pokazują owoce swojej pracy.
Pozdrawiam, Jola
Pozdrowka
Czarek
piękne fotki, trochę nie moja zieleń na 3, 4 i 7, ale nic to
![]()
i tak zazdroszczę :P
Podziel się wiedzą - Ty nic nie stracisz, a inny może zyskać.
---------------------------------------------------
E330 + ZD14-42,ZD35, ZD40-150 i trzy z innej wsi
pozdrawiam
Jola
T6 - super foto.
Pozdrawiam.
Witam !!
Sorki za OT ale ja ostatnio rozsmakowałem się w kolorkach D2Xmode1.
Świetnie wychodzą przyrodnicze próby![]()
ale świetne!![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"