Piękne i zdjęcia i dźwięki. Żona Sławkowi pewnie kanapki robi i kawę w termos parzy, jak to żona leśniczego. To zazwyczaj są fantastyczne kobiety. Taka jest moja teściowa![]()
Piękne i zdjęcia i dźwięki. Żona Sławkowi pewnie kanapki robi i kawę w termos parzy, jak to żona leśniczego. To zazwyczaj są fantastyczne kobiety. Taka jest moja teściowa![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Świetnie pokazane. Miło, że co jakiś czas raczysz nas seryjką wspaniałych fotek. Gratulacje!!
Piękne zdjęcia tych dostojnych ptaków jak i świetna ścieżka dźwiękowa. Oglądając zdjęcia i sluchając ma sie piękne odczucia.
pozdrawiam Wiejo
Co tu można napisać - piękne! Dodatkowo efekty audio robią niesłychaną atmosferę.
Żurawie wspaniałe i ładnie pokazane. Udanych łowów.
skoro to dopiero poczatek "polowan" to juz nie moge sie doczekac pelni sezonu slawek![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Sławek poluje nawet zimą - patrz avatar![]()
The question is: What is a Mahna Mahna?
Zdjęcia żurawi przepiękne. A dźwięk....nie spodziewałam się, że brzmi to tak genialnie.
Pozdrawiam, Jola
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs