Domyślam się że ciężko było kadrowaćale zdjęcia super
![]()
Domyślam się że ciężko było kadrowaćale zdjęcia super
![]()
Bieliki i kruki to piękne ptaki i pięknie pokazane.
Sławku dzięki za sprostowanie ale upierzenie młodego na pierwszy rzut oka mnie zmyliło. Faktem jest jakbym sie wpatrzył uważniej to po dziobie mógłbym poznać ale to spojrzenie i wyraz jego oczu mnie zaślepił, że nie poznałem króla. Z ostatnich to uczta dla oka i zapamietany przezemnie obraz młodego bielika na wieki.
pozdrawiam Wiejo
Piękne opowieści o przyrodzie Waść snujesz ze świetnymi zdjęciami. Wydaje mi się, że gdyby skomasować wszystkie twoje posty opowiadające o lesie z zdjęciami razem w jedną całość, z pominięciem komentarzy, czytałoby się to jak ciekawą opowieść o lesie. Mnie często przy oglądaniu filmów/zdjęć przyrodniczych bardziej interesowało od pokazywanego materiału to, jak im się udało taki materiał zrobić. Domyślałem się, że jest to trudne i dzięki twoim opisom wiem jak bardzo. Miło czytać, że Bielik odzyskuje należną mu pozycję i liczebność w naszych lasach. Mam tylko nadzieję, że rzeźnicy uprawiający sport, chyba tylko przez nich nazywany męskim, nie zaczną polować na nie. Podzielam pogląd na myślistwo i uprawianie je uważam z żałosne.
Pozdrawiami oczywiście dawaj więcej materiału.
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
O to mi właśnie chodzi, dlatego w końcu zabrałem się za tworzenie strony www.
Myślę, że ludziom pomału nudzi się oglądanie zdjęć na plfoto, choćby były naprawdę dobre. Nie będę bił rekordów odwiedzin bo taka prywatna strona nie będzie konkurować z dużym portalem. Wolę za to żeby moje zdjęcia były oglądane prze ludzi naprawdę zainteresowanych tematami przyrodniczymi, bo ktoś kogo to nie interesuje, nawet jak wejdzie przypadkiem na taką stronę to więcej już tam nie zajrzy.
Zdjęcia tylko dla olympusclubz exifami dla ciekawych
Krótkie panowanie nad skrawkiem ziemi
Umarł król, niech żyje król. Przyleciał dorosły bielik i młody musiał się usunąć, tym razem bez walki. Na poprzedniej serii widać było jak wygląda pozycja skradająco-atakująca. To wystarczyło żeby młody oddał mięcho.
Piękne fotografie, można sobie wyobrazić rozmiar dorosłego bielika (którego nie miałem okazji spotkać) porównując z krukiem.
Pięknie!!!
Pozdrówka.
Ach.....no co tu pisać? Słów brakuje po prostu. Przepiękne zdjęcia.
Pozdrawiam, Jola