No, no. Nie tylko zdjęcia ale i fajny opis. Dodaję do ulubionych i będę zaglądał.![]()
No, no. Nie tylko zdjęcia ale i fajny opis. Dodaję do ulubionych i będę zaglądał.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Zdjęcia są genialne, a artykuł rewelacyjnie się czyta.
Tak szeptem dodam, że w tekście jest kilka literówek.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Dzięki Sławek.
Jestem i będę TU stałym gościem.
Pozdrówka.
Kiedy większość rodaków odwiedzała cmentarze, ja wykorzystałem ciszę i spokój w puszczy. Niesamowite uczucie, nie było słychać turkotu traktorków wożących drewno, żadnych wystrzałów, odległych krzyków itp.
I to był również spokojny dzień dla zwierząt. Po zachowaniu było widać, że one są świadome tego spokoju.
Dzięki temu oglądałem walki kruków, podziwiałem piękno 6 bielików. Dwa świerze zdjęcia wrzucam tutaj.
Do mojej stronki w dziale Artykuły dodałem nową fotoopowieść pt. "Kruk-leśny oportunista". 1 listopada zrobiłem zdjęcia uzupełniające do tego artykułu i do następnego w którym znajdzie się trochę informacji i zdjęć bielików. Już wkrótce i ten artykuł znajdzie się pod moim adresem:
www.slawek-bak.ovh.org
Zapraszam.
Świetne fotki - jak zwykle.
Gratulajie i pozdrowienia.
Jednym tchem czytałem artykuł. W życiu bym nie wiedział, że one mają taki dobry węch a że mogą wisieć jak nietoperz? Przepiękne zdjęcia i cała opowieść o krukach. Dzięki za tą wstawkę.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Jeszcze jedno nowe zdjęcie z krukiem w roli głównej:
Niezła akcja![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Super te ptaki podobają mi się :P
Bardzo ciekawy artykuł o krukach i jak poprzednie ilustrowany rewelacyjnymi zdjęciami. Dzięki za kolejną porcję edukacji przyrodniczej. Czekam na następne!