Tak to cierniki.
Ta samiczka przylatuje co dziennie o tej samej porze, tzn. około 19:30 kiedy słońce zaczyna dotykać sosen, widać to w oku zimka
Przy okazji można zobaczyć jak wygląda crop 100%
Tak to cierniki.
Ta samiczka przylatuje co dziennie o tej samej porze, tzn. około 19:30 kiedy słońce zaczyna dotykać sosen, widać to w oku zimka
Przy okazji można zobaczyć jak wygląda crop 100%
Wspaniała seria z zimorodkiem, piękne światełko i model.
Jakby to crop nie byłehhh
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
wspaniale, wspaniale jest!
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Piękniście, normalnie powalająco piękniście.
Genialne te zdjęcia zimorodka. Gratuluję.
Piękne zdjęcia nam tu pokazujesz.
Jestem pod wielkim wrażeniem twoich umiejętności i wiedzy .
Nie jednemu znajomemu pokazałem twoją twórczość i wszyscy byli pod ogromnym wrażeniem .
Twoje zdjęcia coraz bardziej mobilizują mnie do stworzenia własnej czatowni co niedługo mam nadzieję nastąpi .
Dziękuję za twój wkład w naukę takich amatorów jak ja .
Pozdrawiam
D7000+Grip, N16-85mm,S100-300/4,Slik DX700 PRO ,Lowepro Flipside 300
Sławku jak zawsze kapitalne zdjęcia, nieustanie podziwiam i nieustannie mi kopara opada. Wielkie dzięki za fotki, te które były i które jeszcze będą.
The question is: What is a Mahna Mahna?
Coś mi się wydaje, że one już Ci jedzą z ręki![]()
Męcz go tak długo aż będziesz zadowolony z efektów. Zimorodek wbrew pozorom to bardzo łatwy obiekt.
Wystarczy go po prostu znaleźć. Poobserwować gdzie lubi siadać, zrobić czatownię, jeśli trzeba wbić mu jakiegoś patyka żeby wystawał z 1-1,5m nad wodą i już. Sprzęt nie ma znaczenia jeśli chcemy zwykłe zdjęcia ptoka na patyku. Jeśli dynamiczne to już inna bajka.
Kiedyś ze 3 lata temu miałem D50 i też dawał radę. Wiadomo że jakość już nie ta co z konkretnego szkła ale zdjęcia były
D50+AFS70-300VR
W E-systemie jest 70-300 i 50-200 którymi z powodzeniem można robić zimole. Aparatów do wyboru do koloruTylko chęci i trochę cierpliwości