Szpak w kąpieli wyjątkowo udany![]()
Szpak w kąpieli wyjątkowo udany![]()
Szpak powala![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dobry pomysl z tym watkiem - mam pytanko: czy ustrzeliles je w czasie wiekszego polowania w czatowni czy tak po prostu przy okazji ? A pytam dlatego ze interesuja mnie tez twoje opowiesci w jakich okolicznosciach byly robione te fotografieoczywiscie jesli znajdziesz chwile i bedziesz sie chcial z nami tym podzielic - dzieki i pozdrawiam.
ps
nr 4 jest super
pozdrawiam robasss
Od 3 lat mam stałą czatownię gdzie karmię drobnicę. Buda stoi blisko domu więc jak jest pogoda (dobre światło popołudniowe) siadam sobie na 2-3 godzinki. Ptaszki tak się przyzwyczaiły, że jak tylko znikam w czatowni to zaraz się robi duży ruch przy karmidełkach - one jakby wiedziały, że przyjechała świeża dostawa.
Takie miejsce trzeba sobie wypracować i wiedzieć kiedy siadać, jak jest dużo śniegu to drobnica raczej nie siedzi w lesie tylko na nieużytkach, gdzie ma nasionka z suchych chwastów. Teraz jest jeszcze dobry okres bo ptaszki wędrują: jedne przylatują inne odlatują. Za 2-3 tygodnie czeczotki pewnie już nie będzie ale przylecą inne pierwiosnki
Jak zwykle zdjęcia ptaszorów super, MSZ szpak w kąpieli po prostu wymiata...
Czekam z niecierpliwością na następne i pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Dzięcioł na 6 świetny- taki inny![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dzięcioł (nr) rewelacyjny. Mam nadzieję, że mi też kiedyś uda się takiego "ustrzelić". Mazurki dodane w galerii to mistrzostwo i świetny przykład na to, że tak pospolity gatunek pokazany w odpowiedni sposób jest receptą na doskonałe zdjęcie. Ocena w galerii.