HahaZamieszczone przez Kregon
![]()
Może wpłynął tylko na projektantów jak pewnego wieczora siedli nad stołem i rozłożyli projekty
![]()
Pozdrawiam
HahaZamieszczone przez Kregon
![]()
Może wpłynął tylko na projektantów jak pewnego wieczora siedli nad stołem i rozłożyli projekty
![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Odświeżę wątek.
2 nowe obiekty, które 'wpadły' mi w oko jak byłem we Wrocławiu![]()
Trzonolinowiec:
Jest to jeden z niewielu tego typu budynków w Europie, podstawą jego konstrukcji jest żelbetowy trzon będący szkieletem budynku. Na nim osadzone są piętra - kwadratowe platformy utrzymywane na rogach przez liny wychodzące ze szczytu trzonu, i biegnące wzdłuż budynku aż do samej podstawy. Pierwsze, najniższe piętro zwisa nad ziemią.
Sedesowce:
na tle mostu Grunwaldzkiego
w pełnej okazałości![]()
Takie piękne bloki z 'sedesami' na balkonach i kosmicznymi głowami hehe![]()
![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
nie znęcaj sie nad ukochanym Wrockiem!i tak mi sie to miasto podoba
Jak to było? Wszedzie ładnie gdzie nas nie ma?
Powoli zaczne w to u siebie wierzyc
Czy druga i trzecia fotka celowo takie mniej kolorowe/kontrastowe?
co do tego trzonowca to można stan surowy takiej budowli zobaczyć w Krakowie. Budynek nie wykończony stoi tak już parę lat i chyba go zbużą bo jakieś błąd konstrukcji jest. Ale mówię o tym bo fajnie to wygląda - widać trzon betonowy w którym pewnie są schody i winda a na nim zawieszone piętra. Jakby ktoś szukał to stoi koło ronda mogilskiego.
A Twoje fotki b. ciekawe.
Pozdrawiam
mente et malleo
to pstryknij fotkę, bo mi się nie chce specjalnie do Krakowa jechać![]()
Problem w tym że też tam nie mieszkam tylko w Kielcach. Może ktoś z Krakowa by się podjął???
mente et malleo
masz na mysli ten taki wysoki czarny moloch (wyglada jak po porzaze)? Wyglada przerazajaco, jakby ktos go wkleil w krajobraz
a to Łódzkie blokowisko, troche pion ucieka, ale nie o to tutaj chodzi![]()
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D
http://arturo.serv01.net/olympus/upl...ki/spirit1.jpg
Hotel Spirit w Bratysławie![]()
Pozdrawiam
AdaMaK
Olympusc C-4000Z, tulejka King, filterki King, statyw Velbon DX-888Digital,
PowerBook G4 1,5GH, 15" Combo
kiedy byles w lodzi Rick?
pozdrawiam
ubiegłego lata, w zasadzie to przejezdzalem w drodze do domu. zatrzymalismy sie by troche pozwiedzac piotrkowska i filmowke, a potem znow w traseNiezle jest to wielkie graffiti na scianie jednego z budynkow przedstawiajace lodke z herbem miasta na dziobie
robi wrazenie
![]()
Olympus D-560Z
Nikon D50 | 18-55 | 55-200| 50/1.8D