Ze statkiem- super!![]()
Ze statkiem- super!![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Już wczoraj zajrzałam do podanego linka i zobaczyłam kilka naprawdę świetnych fotek. Marynistyczna tematyka jest mi bliska....
Najbardziej podoba mi się twoja łódka odbita w wodzie. I wiele innych...
Witamy na pokładzie![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Dzięki za miłe słowamiło mi że fotki zjadliwe. Dorzuce na dobranoc jeszcze kilka. Zacznę od numeracji 9, gdyż poprzednich chyba było 8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
tu tylko dodam, jakby było za czerwono, ze nic nie kombinowałem, to malunek matki natury.
Dla mnie 13 i 14 !
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
a mi się wszystkie podobają, każde przyciąga uwagę i o to chodzi![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
swietne wejscie na forumwitam bardzo. moze jak dla mnie za duzo naraz, ale jakos przelknalem dawke bardzo dobrych zdjec
w niektorych rzeczywiscie nadmiar peesa rzuca sie w oczy, ale wrazenie dobrej roboty pozostaje
w tych kilku zdjeciach mozna juz zauwazyc pewien styl/rodzja obrobki. nie ukrywam, ze dosyc, dosyc
wrzucaj po dwa, trzy zdjecia, to doczekasz sie bardziej szczegolowych komentarzy (o ile ci potrzebne)
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Witam również
Naprawde miło mi, że prace mogą być. fajnie, że zaglądacie i piszecie
Co nie co będę tu dorzucał, więc zapraszam do odwiedzin, opinii i krytyki już na zapas![]()
Portrety mi się podobają. Pozostałe bardzo mi się podobają. A nr 13 najbardziej.
mnie sie juz wczesniej podobały ...pozdrowka
Fajne fotki, mój faworyt to druga od dołu z pierwszej serii.
PS
Czy musisz wstawiac takie grube ramy?![]()
Ostatnio edytowane przez rocco ; 2.04.09 o 08:30