Ech, chciałbym takie makra robić. Rewelacje i gratulacje.
Ech, chciałbym takie makra robić. Rewelacje i gratulacje.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Ostatnie dwie foty podobają mi się.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
...widze, ze nie tylko znasz sie na robalachz kobietami tez calkiem, calkiem ci wychodzi...
Ostatnie dwie fotki obie ciekawe, chociaz bardziej podoba mi sie pierwsza, bogatsza w kolory i emocje.
84 MNIE POWALIŁOREWELACJA
SUPER FOTKI
Ronin__________
Jak zwykle z wielką przyjemnością oglądam Twoje fotografie. Wszystkie ostatnie są świetne, choć MSZ wyróżnia się fotka nr 83 - uchwycić taki moment - bezcenne... Podziwiam i troszeczkę zazdroszczę warsztatu...
Pozdrawiam...
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
82 i 85 naprawdę eleganckie![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Stale utrzymujesz najwyższy poziom. W moim odczuciu świetne kadry, brak przepałów, doskonale trafiona ostrość i przepiękne kolory. Czy to możliwe że z Olka??
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?