Jak dla mnie rewelacja, szczególnie 69 (jakiś taki uśmiechnięty wydaje się ten stwór)![]()
Jak dla mnie rewelacja, szczególnie 69 (jakiś taki uśmiechnięty wydaje się ten stwór)![]()
E-520, ZD 14-42, ZD 40-150, Helios 44-M 2/58, Jupiter 37A MC 3,5/135
Podziwiam niesłabnącą pasję do fotografowania robli wszelakich
Z ostatniej czwórki to ostatnie najbardziej mi się podoba.
Ostatnie wg mnie najlepsze ze wszystkich Twoich dotychczasowych zdjęc. PS. Jak będziesz sprzedawał tę sigmę to daj znać![]()
Super, super ostatnia seria. Naprawdę podoba mi się, no poza ostatnim bo ten włochaty stwór znów łypie na moje piwo.![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
dzięki, one wszystkie się uśmiechają tylko trzeba się przyjrzeć
wiem że za robalami nie przepadasztym bardziej dziękuję za odwiedziny
, a jeśli chodzi o pasję to chyba dlatego że zawsze mnie do przyrody ciągnęło ( wcześniej wędkarstwo a od 1.5 roku fotografia)
ps. sigmy nie oddam
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
wielkie dzięki, kurde musiałem i ja pójść po piwo żeby na Twoje nie patrzył![]()
Ostatnio edytowane przez andre77 ; 16.05.09 o 22:38 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Że tak podwórkowo się wyrażę, opad japy.
Naprawdę, od ostatniej serii bije takim zacięciem, wytrwałością, że czapka z głowy. Same modele, kadry, jakość zdjęć - bardzo dobra. Nic, tylko podziwiać.
Piękne, piękne, piękne. Nic dodać nic ująć.