Dla Koleżanek i Kolegów którzy nie lubią pająków taki mały eksperyment z suwaczkami![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Z przyjemnością przeglądam wątek, świetne zdjęcia. Ekstra pokazujesz świat makro. Nawet pajączki jawią się sympatycznymi futrzakami o przenikliwym wzroku - Ramzes nie daj się.
Często tu zaglądam.
Pozdrawiam
D7K, T17-50/2,8VC,OM50/1.4, 58/2, 135/3,5, 61L/Z, DCR-250 (E-510 + 14-42 i 40-150 czasami)
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Przeproś żonę, ale Max na 55, mi się bardziej podoba. Chyba jednak wolałbym w kolorze.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
O tak. 55 super. O ile zona nie obrazi sięwówczas szybko przeedytuję posta
![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Pająki 48 i 51 najbardziej się podobają , fajne potworki. 55 chyba w kolorze .
Ostatnio edytowane przez taztaz ; 2.05.09 o 23:09
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
50- uroczy brzydal![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnie makra b. udane. Ciekawi mnie jedna rzecz, jakim szkłem był robiony ten ślimak?