Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
39 i 41 - super uchwycone kadry. Pierwszy z zakochaną parą jest wystarczająco wymowny i nic nie trzeba dodawać, a pana na ławeczce mozna odbierać na wiele sposobów. Gratki![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Ostatnia seria do mnnie nie przemawia, brakuje mi w każdym z tych zdjęć jakiejś hmm... harmonii.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Zdjęcie z babcią bardzo mi się podoba - i kadr, i obróbka.
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Teraz wyjście na łąkę z obiektywem makro to prawdziwy raj. Aż roi się od robali
44 to pełny kadr?? Najlepsze zdjęćia z ostatniej serii moim zdaniem.
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
44 rzeczywiście super, motyle też niczego sobie. To wszystko ta sigma? jeśli 105 robi takie rzeczy w Twoich rękach to aż boję się pomyśleć co byś tym robalom robił sigmą 150...
ostatnia seria zdjec naprawdę bardzo ładna.
44 mi sie nie podoba bo ten brzydal patrzy sie tu na mnie czterema albo wiecej oczyma i normalnie żałuje mi piwa które stoi koło mnie. Zamknąłem fotke szybko zeby mi nie wypił![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Seria robaczkowa bardzo ladna![]()
Świetna seria. Ale zdążyłeś już nas do tego przyzwyczaić. Niezmiennie chętnie oglądam Twoje zdjęcia.
Pozdrawiam.