Świetne zdjęcia, właściwie wszyskie trzymają dość wysoki poziom prócz portretów. Będę z przyjemnością zaglądał.
Świetne zdjęcia, właściwie wszyskie trzymają dość wysoki poziom prócz portretów. Będę z przyjemnością zaglądał.
oj fajnie... 19 bardzo mi pasuje. no i te zyjątka maleńkie , naprawde zacnie obfocone!
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Bardzo dziękuję za komentarze, z portretami będę musiał się jeszcze podszkolić ale i w tych małych stworkach też. To teraz kwiatuszek...
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Generalnie świetne zdjęćia. Przejrzałem cały wątek i przyznam że najbardziej zazdroszczę Gniewosza...
Ile ja już się naszukałem podobnych modeli
pozdrawiam
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
Makro bardzo fajne. A ostatni kwiatek to Zawilec gajowy.
E-3, E-510
Zawilec ładny. Bardzo mi sie podoba. Zraszaleś go wodą czy to rosa ?
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.