pierwszy motyl w tym roku, strasznie ruchliwy był
pierwszy motyl w tym roku, strasznie ruchliwy był
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Motylek sliczny. Gratki.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Ten temat masz opanowany do perfekcji. Jak się podchodzi motyla z nowym obiektywem?
powiem tak, ciut łatwiej niż raynoxem ponieważ większa odległość ale jeszcze GO muszę wyczuć i tu większy wizjer by się przydał![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia macro. Zdjęcia przyciągają uwagę pięknymi kolorami, bliki dodają im też wielkiego uroku. Na pewno będę zaglądać![]()
Pozdrawiam, Jola
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Dzięki, Wanilia tak się zastanowiłem i faktycznie to " czarne " psuje ujęcie. Mam jeszcze inny kadr z tego miejsca śpiocha w domu
Ostatnio edytowane przez andre77 ; 3.04.09 o 23:24
11.jpeg - świetnie pokazałeś tu charakter tego pieska.
Podobnie wyobrażam sobie W.Churchill'a w chwili kiedy powiedział słynne już zdanie :'I have nothing to offer but blood, toil, tears and sweat.'
Pewnie to dlatego,że wizerunek podobnego pieska wykorzystuje w swojej reklamie,jeden z większych ubezpieczycieli w UK i bardzo agresywnie promuje swoją markę w mediach.
W każdym bądź razie - bokser i jego mina - świetne.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
10 -super - juz oceniłem w galerii, a bokserek sliczny. Się mu drzemło.. temu bokserkowi...![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
O bokserek!
Śliczny on, fotka tez świetna.
Kocham te pieski, sam mam towarzystwo podobnego. Charakternik![]()