44 supcio portecikreszta również niczego sobie. Poprzednia seria jakby bez pomysłu ładu i składu taka ot przypadkowa.
Pozdrawiam
44 supcio portecikreszta również niczego sobie. Poprzednia seria jakby bez pomysłu ładu i składu taka ot przypadkowa.
Pozdrawiam
mente et malleo
Z tymi robalami to różnie jeszcze, nieraz trzeba się ich troszkę naszukać
44 trochę kadrowane ale niewiele
tak, to sigma 105ale ona potrafi więcej tylko ja mam jakieś drżące ręce
a sigmą 150 to pewnie zdjęcia bym robalom robił
kurde na mnie też tak patrzyła gdzieś czytałem że piwo uwielbiają
więc chyba dobrze zrobiłeś
![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
49 jakbyś miał ostrość na głowce a nie tułowiu to byłaby fota genialna, a tak pałeczkę przejmuje fotka 51. Swietnie uchwycone. Podoba mi się niezmiernie.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Ostatnie cztery bardzo ładne, kadry, kolory, wysoka jakość zdjęć - czym robione ?
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Mam pytanie do Andre77, zdjęcia tych wszystkich owadów to robione z ręki czy z użyciem statywu?
Mój wstręt do pająków nie pozwala mi się nimi zachwycać na Twoich zdjęciachAle muszę przyznać, że mino iż pająki są straszne, to kolorystyka bajeczna jak zwykle.
Podoba mi się ta gąsieniczka na liściu, a z poprzednich biedronka bardzo zwraca uwagę.
I o mało a zapomniałabym o motylu - bajeczny.
Ostatnio edytowane przez jolly ; 1.05.09 o 19:37
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography