Wiatraczek bardzo urokliwy.
Pzdr
Wiatraczek bardzo urokliwy.
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
...dziś kolejne fotki, troszkę poodpoczywałam na zacisznej wyspie Karsibór
a przy okazji coś tam próbowałam uwiecznić
pewnie trochę trywialne ale moje
oceńcie proszę
Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec.
Swietne "alien1" i "boja"![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Boja wyszła dość ciekawie widział bym to zdjęcie w B/W !!
Peter
Robal świetnie. Boja za to dla mnie super. Lubię takie czyste formy.
Gratulacje.![]()
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
Alien1- robal w mocnym punkcie i fajny zamiar budowy kadru ale niestety nieostrość robala za bardzo kole w oczy. Na drugim ostrość świetna i motyw też ale kolei zbyt centralnie. Boja bardzo ładnie przedstawiona, kadr przyjemnie dla oka prowadzi do motywu przez perespektywę lin. To bardzo udane zdjęcie. Mleczyk technicznie dobry i motyw w mocnym punkcie lecz zbyt proste oświetlenie nie powoduje ciekawości. Bardzo wpadła mi w oko latarnia i aby jeszcze była w odpowiednim miejscu w kadrze uznałbym, ze świetne. Wiesz co focić bo tematy ciekawe tylko popracuj nad kompozycją kadru.
pozdrawiam Wiejo
Chyba pierwszy rwaz wpisuję się na tym wątku - powiem krótko - bardzo dojrzałe prace.
MK
Oj, no to czuję się podbudowana przy niedzieli
wiem, wiem, robal nr1 ostry gdzieś w połowie ale za to jak wdzięcznie w oczka zaglądał
Peter- boja w B/W faktycznie wygląda lepiej
Dzięki za oceny i wskazówki
Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec.
Mi się najbardziej podoba Alien2 - wyglada jakby własnie pokonywał MountEverest![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
alien2 fantastyczne ujecie