Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
łabądki są same w sobie piękne jako istoty ale będę pamiętać, że w fotografii to "ICH TROJE"
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
kicz : 'Kicz (z niem. Kitsch - lichota, tandeta, bubel) - utwór o miernej wartości, schlebiający popularnym gustom, który w opinii krytyków sztuki i innych artystów nie posiada wartości artystycznej. Kicz jest określeniem silnie pejoratywnym i często kontrowersyjnym. To, co dla jednych jest kiczem, przez innych może być uznane za wartościową sztukę.' cyt.pl'wikipedia.org
trywialny - płaski,tani,prostacki, ordynarny, wulgarny,banalny,
z łaciny - trivialis 'znajdujący się na rozstaju trzech dróg; uliczny, pospolity, zwykły.
I kto ma tu rację ?
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Niewątpliwie [klik]
no nie wiem, istota żyjąca, jak dla mnie piękna...i jednak jeden z symboli mojego miasteczka. I co najważniejsze symbol wierności!!! A w fotografii takie beee?! hmmm
...czyli będę szukać dalej...
diabolique, przyznaję, że może się przejeść, sporo tego!