Dziękuję Wszystkim za odwiedziny i komentarze, i witam po dużej przerwie!
Poprzebywałam na łonie więc dziś kolorowo i słodko!
Proszę o rady, oceny, możecie złoić mi skórę, każde słowo mile widziane!
pozdrawiam
Dziękuję Wszystkim za odwiedziny i komentarze, i witam po dużej przerwie!
Poprzebywałam na łonie więc dziś kolorowo i słodko!
Proszę o rady, oceny, możecie złoić mi skórę, każde słowo mile widziane!
pozdrawiam
Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec.
...jeszcze dwa i uciekam...
Ja tam cienki bolek jestem w ocenianiu,ale postaraj sie pokazac motyw.Niech on bedzie tym na czym oko spocznie,a dopiero pozniej zacznie po kadrze wedrowac i dostrzegac inne rzeczy wracajac ponownie do niego.Chyba tak bedzie lepiej.Tak masz taki jakis haos na fotkach.
Ale poczekaj jak inni sie wypowiedza,bardziej obeznani.To tylko takie moje niesmiale dywagacje na temat Twoich ostatnich kwiatkow.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Cienki Bolek powiadasz?! Po Twoich kwiatkach to ja już w te pędy wrzucam swoje do rodzinnego albumu i niech one tam sobie dojrzewają, tak szczerze to nie za bardzo czuję focenie natury, kwiatki, robaczki to chyba nie moje klimaty ale chciałam uslyczeć to dobitnie
od znawcow i ciągle szukam jakiegoś kierunku gdzie poczuję się pewnie,więc probuję wszystkiego {może znajdę
}
...a tak na marginesie, nie lubię komentarzy w stylu ja się nie znam itp, widzę Wasze galerie, nieśmiało pokazuję swoje z nadzieją na konkretną ocenę, walnięcie po głowie chyba lepiej na mnie działa, szczerze po szortach aż dotrze)
pozdrawiam, mam nadzieję, że kiedyś miło zaskoczę Was a zwłaszcza siebie
Mirek54 Twoje kwiaty to mistrzostwo tym bardziej biorę sobie do serca krytykę
(WAS- bo w galerii już mi się dostało a jakoś dziwnie brzmi pod Twoim komentarzem Mirku54 więc poprawiam)
Ostatnio edytowane przez malenka1 ; 11.07.09 o 00:44
To nie tak jest jak myslisz.Co innego oceniac innych a co innego samemu robic.Nie kazdy aktor jest dobrym krytykiem.Ja napisalem,ze oceniac nie potrafie.Ty moim zdaniem popelniasz jeden blad.Pokazujesz wycinek czegos co ty widzialas jako calosc.My widzimy tylko to co Ty nam pokazalas,nie mozemy widziec wiecej.Ale w tym kawalku czegos pokaz ,uwydatnij to cos co bedzie sie wybijac od reszty w tym kadrze.Popracuj GO,swiatlem.Robaczki ,kwiatki to trudny temat,wielu zaklina sie ze zbyt prosty,szukaja czegos wiecej.Moze to i dobra metoda,ale zeby widziec wiecej przez ten temat tez trzeba przejsc.Niektorzy sie na nim zatrzymuja na dluzej,wcale nie dlatego,ze nie potrafia wiecej,czesto sie po prostu tu zatrzymali i odnalezli.
Nie traktuj tego mojego posta jak klapsa-ja jestem taki jaki jestem.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Oj, szkoda, że nie numerujesz... Trudno mi zapamiętać wszystko, otworzyłam w nowej karcie po raz drugi.
Moje zdanie, ogólne, jest takie, że na fotkach jest trochę za dużo różnych rozpraszaczy uwagi. Albo gałązka, albo jakaś plama. Bohaterowie mają poucinane różne kawałki.
Trzy pierwsze:
1 czosnek - rozprasza czerwona plama, główny motyw ma ucięty czubek, a ten drugi- kawałek łodyżki, poza tym lekki przepał
2 clematis - plama nieba, poucinane włoski, trochę bałaganu w kadrze, np uschnięty listek
3 koperek - za dużo kolorowych plam plus brzydkie niebo, kadr byłby zdecydowanie lepszy zupełnie po przekątnej, przydałaby się większa GO
Ze wszystkich najbardziej widzą mi się apetycznetruskawki i ostatni czosnek, choć truskawkom bym zwiększyła GO, a czosnkowi trochę bym zmieniła kadr.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Dziękuję Wam, już przy robieniu tych zdjęć wiedziałam, że szalu nie ma, mam tu swoich mistrzów od ptaszków, kwiatków, streeta i krajobrazow, i wiem , że za "chiny ludowe" nie dorównam ale coś tam mi się w tych moich próbach podoba a z drugiej str mam świadomość, że nie do końca to jest to!
pozdrawiam
Się nie przejmuj, trening czyni mistrza.
Od patrzenia na kwiatki Mirka czy ptaszki kasprzyka serce mi rośnie.Swoją drogą, ciekawa jestem, ile oni w życiu fotek już popełnili?
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
marg2 mi się podobają![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA