Jak dla mnie kadr jak prom trzeci z sugestią kaczego. Więcej wiatraka i promu. Ten wąski pasek falochronu na dole, sprawia wrażenie jakby prom jechał po ziemiJeszcze ci ludzie tacy malutcy. Niesamowite wrażenie.
Jak dla mnie kadr jak prom trzeci z sugestią kaczego. Więcej wiatraka i promu. Ten wąski pasek falochronu na dole, sprawia wrażenie jakby prom jechał po ziemiJeszcze ci ludzie tacy malutcy. Niesamowite wrażenie.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
oj KYS nie chodzi o to czy prawa czy lewa strona!!! mały bąbel na miejscu honorowym, nie ŻONKA i jeszcze taki dumny !!! poprawia humor w długiej kolejce na prom na moją część wyspy!!!
oj panowie ja Was zapraszam do Ś-cia, takie widoczki są zdaje się raz dziennie ale mogę się mylić, dziwne miasto jak kiedyś ktoś napisał i interesujące dla nie-tubylców!!!
PS: statywu brak, filtrów itp też, i obiektyw też mizerny, szału nie ma i póki co nie będzie, pokazuje co widzę i z takim sprzętem jaki mam, wkladam dużo serca i miło, że to ktoś ogląda i komentuje!
pozdrawiam
Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec.
Widać Twój zapał
IMHO fotki z dwoma promami są bardzo ciekawe. Stateczki jak po sznurku, jeden po drugim wpływają do portu. Śmietnikiem bym się nie przejmował, takie realia polskiej plaży![]()
Malenka, ciesze sie, ze znowu cos nam pokazalas
Seria z promem bardzo ciekawa, trudno mi sie zdecydowac na jedno..... w pierwszym najbardziej lezy mi kadr, w drugim urocze swiatlo, no i trzecie tez interesujace
Mysle, ze warto tam wrocic i jeszcze raz zmierzyc sie z tym ogromnym promem.
Pozdr.
Dzisiaj fotki popełnione na wycieczce za niedaleką granicę
Chętnie przeczytam co o nich myślicie
...i jeszcze takie...
Mewy, może warto było spróbować z niższej perspektywy, żeby horyzont nie ciął im nóżek
Ostatnie molo mi się podoba![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
tak, tak, masz rację HELMUTH, za późno to zauważyłam
a tu jeszcze dwa![]()
Mnie najbardziej podoba sie cz.b. molo.
Wydaje mi się, że chciałaś pokazać ciekawe (Twoim zdaniem) niebo. Trudno jest zrobić takie niebo, żeby było widać jego różne kolory, prześwity w chmurach, smugi światła i jednocześnie szczegóły na ziemi. Skupiłbym się raczej na niebie, zostawiając niedoświetloną ziemię. To moje zdanie, może inni powiedzą Ci co innego![]()