Wszystkie mi sie podobają z ostatniej serii ale alien 2 to juz rekord świata![]()
![]()
![]()
Wszystkie mi sie podobają z ostatniej serii ale alien 2 to juz rekord świata![]()
![]()
![]()
Dzięki za ocenę ostatnich, zaskakujecie mnie troszkę bo kiedy wstawiam w moim odczuciu pewniaki to po uszach obrywam
Zielona slicznota ma takie "wzięcie" a nie spodziewałam się pozytywów kompletnie, mam nadzieję, że zlazła z tego pieńka i mi wybaczyła![]()
Życie ma tyle kolorów ile potrafisz w nim dostrzec.
3 zdjecie z ostatniej serii, z duzym potencjałem jest. Lubie tu zagladac, fajne spacerki trzaskasz![]()
Witam ponownie po niemałej przerwie.
Przede wszystkim dr Feelgood wielkie dzięki ale przy Twojej twórczości to ja jestem baaaardzo Maleńka
...jakiś spadek formy wyczuwam albo w dobre miejsca nie trafiam albo źle patrzę, generalnie nie jestem zadowolona z tego co mi wychodzi ale tak dla przypomnienia, że jestem i zaglądam, i oczywiście liczę na naukę z Waszej strony, kilka zdjęć...
2 to chyba Wolin? Połaziłbym tam, temat wydaje się wart tego! Na Twoim zdjęciu, wydaje się brakować końców przęsła mostu.
Na 3, jak dla mnie, za duże ziarno. Kadr niezły![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wolin, most ucięty bo się i wędkarz "mało atrakcyjny" wciął i jakieś takie nieciekawe inne atrakcje, piękna katedra zupełnie mnie załamala bo jakby nie kombinować nie wychodziło jak trzeba... a najbardziej mi o nią chodzilo
zresztą grzech główny- focenie w południe ma swoje skutki, ziarno na fotce z Sulomina dodałam z premedytacją, może za duże jednak.
dzięki za odwiedziny
Czesc!!! Z ostatniej serii najbardziej podoba mi sie 2 (most)
Troche szkoda, ze nie jest w calosci, byc moze warto by bylo tam kiedys wrocic bo miejsce ma potencjal na fajna fotke![]()
Z ostatniej serii 1- w kadrze o rzeźbę za dużo nic nie wnosi natomiast łódka z rozpietą siecią na tak. 2- most i jego elipsowaty kształt ciekawie ujęty w kadrze i ładne zdjęcie. 3- rozmieszczenie w kadrze ładnie prowadzi po kolei wzrok lecz tonacja raczej bez wyrazu. Szaro, bez mocnego akcentu tak, ze mrok ziarna nic tu nie doda. Ciekawa 4 gdzie z jednej strony naturalny las a po przeciwnej las dźwigów a wszystko połączone morzem które służy i naturze i technice.
pozdrawiam Wiejo
Tak sobie przegladam ostatnie strony tego wątku i zdaje mi się, że mógłby trafić już do własciwego działu
Większość z Twoich prac bardzo przyjemnie się ogląda a dwójka "obcych" i "boja" są pierwszej klasy.
Podoba się![]()
Dziękuję Wam za odwiedziny, Rocco jak w końcu ustrzelę coś godnego uwagi i pochwalenia się to trafi gdzie trzeba, póki co samokrytyka mi nie pozwala, dzięki za doping!!!