Witam.
Zamierzam kupić filtr polaryzacyjny kołowy i znalazłem najtańsze japońskie KING. Czy ktoś ma jakieś porównanie z innymi producentami? Czy faktycznie warto zapłacić więcej i kupić inny? Jeśli tak to z kolei jaki?
Witam.
Zamierzam kupić filtr polaryzacyjny kołowy i znalazłem najtańsze japońskie KING. Czy ktoś ma jakieś porównanie z innymi producentami? Czy faktycznie warto zapłacić więcej i kupić inny? Jeśli tak to z kolei jaki?
mente et malleo
Są relatywnie słabe, sam mam takie i mam również HOYA HMC i są duże różnice. Lepiej zainwestować w jakieś dobre filtry.
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
mialem Kinga i wymienilem na Hoya.... lepiej kup cos lepszego.
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Dzięki.
Mam właśnie tulejke KING'a i UV. Podobno miał likwidować mgiełke widoczną na dalekich dystansach a tu nic. Zastanawiam się wogóle czy tam jest zwkłe szkło czy faktycznie filtr UV.
mente et malleo
Mam tez takiego polarka - i zgodnie z poprzednimi ocenami mam wrazenie ze moglby byc lepszy. Na razie nie zmieniam bo cash flow mi sie nie zgadza ale gdybym kupowal nowy to dolozylbym na lepszy.
Cinek74
Zadowolony posiadacz C-5050Z okazyjnie przesiadający się na Minoltę A2.
http://www.master.pl/~cinek74
,Dzięki wielkie. Już wiec co mam kupić.
mente et malleo