Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Zdjęcie złożone z innych zdjęć.

| OlyJedi Awatar kateb
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez diveata Zobacz posta
    Ale wypas! Super zabawa I jakie to proste! Nie mogę uwierzyć, że ktoś brał za to kase na allegro!

Przerabiałam swój portret, wyszło super, poza tym, że oczy się trochę rozjechały, chyba muszę powiększyć bazę obrazków (trzeba będzie sięgnąć do starych zasobów). Ale w ogóle super sprawa przerobić swoje zdjęcie na kilkaset innych zdjęć które się zrobiło

Jutro będę walczyć dalej, a narazie idę się uczyć do kolosa (jak zwykle zadziałało prawo, ze człowiek ma najwięcej pomysłów jak ma się uczyć na kolosa :P). Dzięki wszystkim za pomoc!

Dobranoc
    tak.. .przed egzaminem dom posprzątany, półki przykręcone, stare gry zainstalowane i jeszcze mozaiki ze zdjęć zrobione ;D

Musze się zapisać na jakiś egzamin, to może uda mi się posortować zdjęcia z ostatniego półrocza.
    Fujifilm X10

| OlyJedi Awatar MeWash
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez diveata Zobacz posta
    Przerabiałam swój portret, wyszło super, poza tym, że oczy się trochę rozjechały, chyba muszę powiększyć bazę obrazków (trzeba będzie sięgnąć do starych zasobów). Ale w ogóle super sprawa przerobić swoje zdjęcie na kilkaset innych zdjęć które się zrobiło
    Ale pokażesz jak już zacznie wychodzić?

| OlyJedi Awatar diveata
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Pokaże, pokaże Tylko narazie muszę gruntowanie przejrzeć biblioteke zdjęć, czy tam przypadkiem nie ma jakiś kompromitujących
    Dive now - Work later
    Blondynka z aparatem: http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=15793
    Podróże małe i duże: http://www.globtroteria.pl

| OlyJedi Awatar diveata
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    No wyszło coś takiego, nie wiem czy będzie dobrze widać płytki, bo musiałam zmniejszyć zdjęcie, żeby je tu wgrać. Pewnie jak się ma większą bibliotekę różnorodnych zdjęć to efekt wychodzi lepiej.. Ale w sumie jestem zadowolona Robilam to programem AndreaMosaic.. Niestety w Mazaice narazie nie udało mi się rozkminić jak dodać więcej niż jeden folder zdjęć do biblioteki, ale pracuję nad tym, bo fajna zabawa
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	MosaicRes2.jpg
Wyświetleń:	176
Rozmiar:	867,9 KB
ID:	14356  
    Dive now - Work later

| OlyJedi Awatar rodia
    Mieszka w
    Koszalin
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Nie no, wyglada to jak zwykle foto z iso 25600 w olku
    Wrzuć może crop samego oka to zobaczymy jak to wygląda jak się "bardziej" zajrzy.

| OlyJedi Awatar Ramzes_II
    Mieszka w
    Dębica
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rodia Zobacz posta
    Nie no, wyglada to jak zwykle foto z iso 25600 w olku
    Wrzuć może crop samego oka to zobaczymy jak to wygląda jak się "bardziej" zajrzy.
    Kliknij zdjecie, poczekaj az sie powiekszy, nastepnie prawym klawiszem myszki na nim daj: zapisz jako..
    I otwórz w przegladarce np ACDSee - zdjęcie nie jest takie małe. Na forum wyświetla sie tylko zmniejszone.

P.S. Fajna fotka Znalazłem na niej tylko bilet miesieczny lub inna legitymacja ? Ale niestety nic wiecej
    E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.

rocco
    Gość
    Fajnie Ci to wyszło, chyba dobrałaś wielkośc cegiełek jak należy.
    Chociaż po namyśle dochodzę do wniosku, że mogłyby byc troszkę wieksze

Ja nie mogę z tym utrafić, albo obrazek wydaje mi się mało czytelny albo (gdy zmniejszam miniaturki) wygląda jak pikseloza

| OlyJedi Awatar diveata
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Ramzes_II Zobacz posta
    Kliknij zdjecie, poczekaj az sie powiekszy, nastepnie prawym klawiszem myszki na nim daj: zapisz jako..
    I otwórz w przegladarce np ACDSee - zdjęcie nie jest takie małe. Na forum wyświetla sie tylko zmniejszone.

P.S. Fajna fotka Znalazłem na niej tylko bilet miesieczny lub inna legitymacja ? Ale niestety nic wiecej
    To legitymacja studencka z Niemiec
    Dive now - Work later

| OlyJedi Awatar MeWash
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Nie no - super Jak długo składał to zdjęcie? Albo pewnie jak długo analizował Twoją bibliotekę?

diabolique
    Gość
    Ta w topless na jednej fotce to ty?