Miałem obydwie wersje i tez jestem zdania,że nowsza mimo,że ciemniejsza robi ładniejsze zdjecia.
Miałem obydwie wersje i tez jestem zdania,że nowsza mimo,że ciemniejsza robi ładniejsze zdjecia.
Filmów nie kręcę i nie to było powodem zmiany systemu.Jestem z Wami bo to najlepsze forumCzy się odnalazłem???? nie wiem.
Miałem obydwie wersje, stara wersja jest fajniejsza, metalowy bagnet i w dotyku nie jest tak beznadziejnie plastikowa.
malo kto o tym wspomina, ale jest jeszcze jedna rzecz-nowszy nie kreci mordka. rzecz bardzo przydatna z polarem
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Starszą za to można wykorzystywać jako tanią portretówkę i myślę że warto warto dopłacić tą stówkę lub dwie a minus to to że pod własnym ciężarem się wysuwa tubus (oraz jak wspomniał kolega wcześniej kręci 'mordką')
Ostatnio edytowane przez opiotr ; 26.03.09 o 00:14
tutaj :
http://www.slrgear.com/reviews/showcat.php/cat/15
są przetestowane obie wersje i potwierdza sie, ze nowa wersja jest ostrzejsza od starej,
btw kazdy onanista zuikowy (zuikofil) powinien dodac sobie ta stronke to ulubionych![]()
Ostatnio edytowane przez szalik07 ; 26.03.09 o 01:31
Tak wogóle to temat ten był wałkowany przynajmniej kilka razy i za każdym dobrze argumentowany. Polecam użucia "szukaj"i nie jestem złośliwy
mente et malleo
Kupiłem 40-150 3,5-4,5 kreci się (wykręca) perścień razem z osłoną przeciwsłoneczną w czasie ustawiania ostrości AF.
Pytanie.
Czy można po skończeniu robienia zdjęć przed włożeniem do torby wkręcić go ręcznie, żeby mniej zajmował miejsca?
Czy można wkręcać na ON czy na OFF.
Mój samoczynnie się nie wysuwa.Ale fota dobre.
Pozdrawiam.