No i Jeronimo zostawil na koniec najbardziej smakowity kasek. Najlepsze ze wszystkich.
No i Jeronimo zostawil na koniec najbardziej smakowity kasek. Najlepsze ze wszystkich.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
no to zes mnie teraz zaskoczyl... ja myslalem ze nie bedzie sie podobal.... hmm... mam chyba w sumie 60pare fotek - to moze inne tez sa bardzo fajne))
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
a dzis sobie psryknalem
http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=652945
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
szkoda ze sie w kadrze nie zmiscula, bo bylo by lux... a tak jest bdb, fajne ma oczy...
pozdrawiam
no zmiescila sie .. ale byla w bujnej trawie wiec ostro ciachnalem... IMHO tak bedzie lepiej![]()
wiesz nie wiem jak to bylo, stwierdzilem fakt... zapraszam do oceny moich nowych zdjatek...
pozdrawiam
to z E300 ?? interesuje mnie jakie mozna uzyskac powiekszenie stosujac ten 50-150 mm obiektyw z dodatkowymi soczewkami i z jakiej odległosci ostrzy. Jeżeli masz soczewki to bardzo prosiłbym o test.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
to C4000 i super makro!
wazka wypasik.
camedia 720 uz
eos 350 d + 18-55 + 75-300 usm +velbon cx 440