Rozwaliles mnie realizmem tej fotki. Czuje sie jakbym stal przed szyba terrarium (chyba tak sie to nazywa) i ogladal motyla z bliska. Co prawda do ostrosci moznaby sie przyczepic, ale w odbiorze jakos mi nie przeszkadza.
Rozwaliles mnie realizmem tej fotki. Czuje sie jakbym stal przed szyba terrarium (chyba tak sie to nazywa) i ogladal motyla z bliska. Co prawda do ostrosci moznaby sie przyczepic, ale w odbiorze jakos mi nie przeszkadza.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Fotka bardzo mi sie podoba. Kolory super i reszta tez... POZDRAWIAM
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
Rzeczywiscie ten motyl jest super, bardzo mi sie podoba i zastanawiam sie w jaki sposob uzyskales ten efekt - prawie jak 3D.
Moze opiszesz bardziej te fotke, jakie parametry, jak robiles czy moze jeszcze jakies sztuczki stosowales.
Pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Wszystko pieknie, zwlaszcza kolory ale ta zielen po lewej stronie daje po oczachKadr bardzo ciekawy. Wszystko sie ladnie komponuje.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Tak swoją drogą poprawia mi humor jeśli zobaczę fotki robione olympusami na np plfoto, digarcie czy innych strochach, szczególnie tak dobre. Jedni mówią Canon to Canon, albo Nikon to Nikon, jednak OLYMPUS to OLYMPUS !!!
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
no tak jak juz wczesniej powiedzialem.... zle ustawilem balans bieli i te wszystkie nienaturalnosci w tle to poprawianie w programie graficznym...Zamieszczone przez vodnik
![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
W modelach C7xx powinni również montować możliwość robienia w RAWie, byłaby możliwość skorygowania błędu.
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
No tak, w nowym C-70 RAW juz jest.