4.3 fajne. Postarzanie tu akurat pasuje. Fajny klimat. Jak na pierwszych filmach z AlCapone![]()
4.3 fajne. Postarzanie tu akurat pasuje. Fajny klimat. Jak na pierwszych filmach z AlCapone![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
'heaven...I'm in heaven and my heart beats so, that I can hardly speak..'
“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin
Sympatyczne zdjęcia 6.1, 6.4. Zdjecie 6.3 ubawiło mnie sposobem trzymania broni. Taką manifestację może urządzić tylko super pacyfistka.
pozdrawiam Wiejo
6.1 najbardziej.
Oj... kolegom się spodoba sesyja![]()
Szkoda, że fotki się nie powiększają po kliku do przynajmniej tego przyzwoitego 800x600... Ale zasadniczo - świetna seria, dopasowana kolorystyka, choć jestem zwolennikiem większej ostrości. W sensie jakości zdjęć
6.1 i 6.3 najfajniejsze.
Sesja z M16, najbardziej podoba się 6,1.
Fajne kolory.
Trzymanie tak broni mogło by zrobić dużo obrażeń, wybite zęby, podbite oko, i poparzona dłoń a szkoda by było.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Jak ona trzyma ten karabin?Hehe. Wyszło śmiesznie... Ale zdjęcia fajne.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
ja jej mówiłam jak trzymać to nie chciała ! ; ) pfff. no i wyszlo jak bazuka
co ao avatara to nie wiem, tak jakoś ni mam ; ) ale zmienię to ;p
_________
później dodam jeszcze parę bo robiłam jej jeszcze w bieliźnie ; )
“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin
To nie M16 tylko M4A, przynajmniej przypomina ten, z ktorego ja strzelalem.
Rolleicord, Canon
flickr