Strona 2 z 13 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 124

Wątek: Okiem xrebelxsoulx

rocco
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez xrebelxsoulx Zobacz posta
    tak, jestem straight ; ) [ i nie chodzi tu tylko o orientacje sexualna ]
    Popieram i witam na forum
    Mam tylko nadzieję, że nie przesadzasz aż do hardline bo to mi się kojarzy z LPRem

Koniec OT, wracamy do meritum.
    Fotki świetne, to nie jest fotograficzny debiut.
    Zdecydowanie widzę w nich kobieca rękę (zarówno tematyka jak i dobór kolorystyki prac) i wszystkie mi się więcej lub mniej podobają, nawet ta z konceru chociaż za takimi nie przepadam
    Więcej prace druga, czwarta i piata (od góry), najmniej ta z pieskiem oblizującym Jacka Danielsa
    Myślę, że długo nie zagrzejesz miejsca w tym dziale

PS
    Numeruj zdjęcia, będzie łatwiej komentować zwłaszcza jak zbierze się ich więcej.

Awatar xrebelxsoulx
    Mieszka w
    HollyŁódź
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    [quote=rocco;298006]Popieram i witam na forum
    Mam tylko nadzieję, że nie przesadzasz aż do hardline bo to mi się kojarzy z LPRem

co do sxe to hardline stanowczo nie. to jest moim zdaniem nadinterpretacja całej 'ideologii'. tak samo jak wytrzymac nie moge gadania ludzi [który są sxe od powiedzmy roku] twierdzących, że jak je się mięso to nie mozna być juz straight. co za bzdury ! ja tam porzadny kawal miecha do obiadu zjeść musze koniec OT ; )

ogolnie cieszę się bardzo z miłych komentarzy i z tego, że moje zdjęcia nie zostały wyśmiane czy cuś dużo pracy przede mną, ale mam silne postanowienie rozwijania się ; ) i postaram się wrzucać jeszcze pare zdjęć do oceny [jezeli takową nadal bedziecie mnie raczyć], ale to za jakieś 2 tygodnie, bo muszę uzbierać akcesoria do stylizacji mi potrzebne ; )
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    zachęcona pozytywnymi opiniami, dodaję kolejna partię, wybraną z czeluści mojego kompa ; )

2.1

2.2 [moje pierwsze makro]

2.3 [ wiem, że zapewne większość z was powie, że za ciemne, ale mam wrażenie że właśnie dzięki temu lepiej oddaje smutek i melancholię...może nawet jakąś dramaturgię..? ; ) ]

2.4

2.5 [ pierwsza zabawa w rozbieranki + <wstyd się przyznać> światło z wykłej lampki biurkowej - także prosze o wyrozumiałość ; ) ]

Ostatnio edytowane przez xrebelxsoulx ; 24.03.09 o 15:12 Powód: Automatyczne scalenie postów
    'heaven...I'm in heaven and my heart beats so, that I can hardly speak..'

“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin

Awatar xrebelxsoulx
    Mieszka w
    HollyŁódź
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    spokojniej, bo to starsze zdjecia niz poprzednie. sprzed 1/2-1 roku ; )

co do makro- hah nie sprawdzam się zbytnio w tym. wolę ludzi fotografować ; ) ale spróbować czegoś nowego nigdy nie zaszkodzi ;p

“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin

Awatar xrebelxsoulx
    Mieszka w
    HollyŁódź
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Baudolino Zobacz posta
    I słusznie, masz rację...

Czekam na następne foty, ta z profilu też fajna

to autoportret tylny przy następnym 'rzucie' dodam ją również, żebyś mógł zobaczyć i ocenić w powiększeniu ; )

| OlyJedi Awatar taztaz
    Mieszka w
    Koszalin
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Tak sobie myślę,że xrebelxsoulx nie jednokrotnie nas zaskoczy foteczkami. Nie koniecznie radosnymi . Z drugiej serii podoba mi się autoportret tylni fot.2.1, tylko to czarne coś nad lewym barkiem, i ten wypalony kawałek pleców. Swoją drogą fajne czeluści masz na tym swoim kompie .
    Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.

diabolique
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Baudolino Zobacz posta
    Nie sądzisz że czas już dorzucić do pieca?? Zwłaszcza że mam obiecany tylni autoportret
    Ech Baudolino... na ircu się z ciebie śmieją, kobieciarzu

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    203
    Moja galeria
    Fju, fju... co za wejście...
    Jestem pod wrażeniem.
    Makro to faktycznie średni pomysł - takich robali wszędzie w pip, w przeciwieństwie do Twych "ludzkich" zdjęć", gdzie widać styl.

W przeciwieństwie do Baudolino - mnie się ów kot bardzo podoba, właśnie z powodu niesztampowego ujęcia.

P.S. Tusz chyba masz nienajlepszy

Awatar xrebelxsoulx
    Mieszka w
    HollyŁódź
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    no to dodaję jescze pare...

3.1

3.2

3.3

3.4

i to koniec moich marnych wypocin ; ) na kolejne przyjdzie czekać 2 tygodnie.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Fju, fju... co za wejście...
    Jestem pod wrażeniem.
    Makro to faktycznie średni pomysł - takich robali wszędzie w pip, w przeciwieństwie do Twych "ludzkich" zdjęć", gdzie widać styl.

W przeciwieństwie do Baudolino - mnie się ów kot bardzo podoba, właśnie z powodu niesztampowego ujęcia.

P.S. Tusz chyba masz nienajlepszy

szczerze powiedziawszy krytyke/pochwały co do zdjęc z ludźmi cenię najbardziej, bo to one mnie najbardziej interesują i nim najbardzoiej lubię się 'zajmować' : ) dziękuję za odwiedziny i wypowiedz ^^
    Ostatnio edytowane przez xrebelxsoulx ; 24.03.09 o 21:30 Powód: Automatyczne scalenie postów

| OlyJedi Awatar taztaz
    Mieszka w
    Koszalin
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Dymek znowu powala, tylko ten biały margines. Ulubione motywy piercing & tattoo powracają.
    3.3 mam wrażenie ze ostrość gdzieś jest tylko gdzie.
    Już znalazłem.
    Ostatnio edytowane przez taztaz ; 24.03.09 o 21:41
    Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.

diabolique
    Gość
    Lubujesz się w tatuażach, czy również je wykonujesz?