15,2 zdecydowanie lepiejładne i subtelne,ale ja się tam nie znam MZ kwiatek miejscami przepalony.
15,2 zdecydowanie lepiejładne i subtelne,ale ja się tam nie znam MZ kwiatek miejscami przepalony.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
'heaven...I'm in heaven and my heart beats so, that I can hardly speak..'
“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin
16.3 i 16.4 najlepsze. nie bardzo pasuje mi tu jednak ta obróbka/efekty
Zdjęcie 16.3 moim zdaniem lepsze by było bez tego efektu starej kliszy i jestem ciekaw jak bez tego wygląda.
Pozdrawiam
Dudzio
Olympus[*] 2006-2010 http://www.gabisia.com
Ja trochę tęskniłemfajnie ze wróciłaś.
a teraz konkrety, z ost serii najlepiej 16.4 ale ze tak powiem d....y nie urywa. Mam wrażenie ze całkowicie nie panujesz nad światłem na 16,1 16,2 przepalona skóra czyli brak detalu twarzy i dłoni.
Jak już pisałem fajnie ze znowu jesteś![]()
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
'heaven...I'm in heaven and my heart beats so, that I can hardly speak..'
“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin
Usychałem z tęsknotyFotka w swetrze najładniesza,szkoda,że stylizowana na starą kliszę.
Miło cię znów widzieć
16. 3 przyjemne, choć nie wiem, czy nie wolałabym w kolorze. Ładny, prosty, kadr. Lubię zdjęcia w drucianych swetrach
Jeśli chodzi o 16.4 unikaj takiego podpierania się modelek, bo nawet szczupłym dziewczynom ramię robi się przyciężkawe.
Pozdrawiam
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
No my się nie znamy to witammsz 16.1 najlepiej z ostatniej wrzuty
W czapce policjanta powtórz sesję można by było coś ciekawego ......
![]()
Siemandero.
16.1 - jak to mawiają jestem na tak
16.3 - proponowałbym zgasić brud z buzi modelki. Troszkę maskę wygumkowac i bedzie ok
W pierwszym wrzucie 16.1 wypada najkorzystniej .. a w drugim 15.1 ( mozna by nie ucinac dolu, albo w innej pozie ustawic modelke, bo stopy przeszkadzaja z lewej strony ..)
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO