Strona 11 z 13 PierwszyPierwszy ... 910111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 124

Wątek: Okiem xrebelxsoulx

| OlyJedi Awatar taztaz
    Mieszka w
    Koszalin
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Witam Cie po przerwie zastanawiałem się co przedstawisz po takiej nieobecności.
    fotki technicznie nie najlepsze szczególnie te sceniczne ale brak światła tłum nie pomagają przy robieniu fot. Ale i tak jest klimat i moc.
    13.2 , 13.3 podobają się . Fajnie że mogłaś tak blisko podejść.
    szkoda tych ciemnych łapek tatuażystów. ale czarne rękawiczki raczej nie pomagają
    Pozdrawiam
    Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.

Awatar xrebelxsoulx
    Mieszka w
    HollyŁódź
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez taztaz Zobacz posta
    Witam Cie po przerwie zastanawiałem się co przedstawisz po takiej nieobecności.
    fotki technicznie nie najlepsze szczególnie te sceniczne ale brak światła tłum nie pomagają przy robieniu fot. Ale i tak jest klimat i moc.
    13.2 , 13.3 podobają się . Fajnie że mogłaś tak blisko podejść.
    szkoda tych ciemnych łapek tatuażystów. ale czarne rękawiczki raczej nie pomagają
    Pozdrawiam

byłam ok 7-10 m od sceny także nie tak blisko ;p i miałam zuiczkę 14-42 + 40-150 : )
    podejrzewam że pan z 13.2 [ Victor Portugal- jeden z najlepszych tatuatorów na świecie (!) ] miał mnie serdecznie dość (; bo ciąglę przy nim stałam i robiłam mu zdjęcia ;p
    a co do show- no fakt przyznaje technicznie nie sa dobre- są marne ale szczerze powiedziawszy jezeli chodzi o przeswietlone twarze to był taki zamysł ; ) czekałam aż ktoś buchnie fleszem pod samą sceną, bo to jakoś dodaje demoniczności IMO [tak samo z rozmazaniem- nie celowe- "tak wysło", ale spodobało mi się].. zawsze mogło być lepiej ale jescze ze 2 tattoofesty i nabiorę wprawy ;p
    jak już pisałam jutro będą 'studyjne' [jeżeli tak mogę je nazwać], o ile modelka się zgodzi ;p i zapraszam Cię do ich oglądnięcia- liczę na Twoją opinię : )
    Ostatnio edytowane przez xrebelxsoulx ; 21.06.09 o 13:51
    'heaven...I'm in heaven and my heart beats so, that I can hardly speak..'

“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Kaz de Wro
    Mieszka w
    Wroc
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    Z tej serii fotka 13.2
    Z kliszą na szyi.
    Olympus 35 RD.

Awatar xrebelxsoulx
    Mieszka w
    HollyŁódź
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Lightbulb

no to obiecana sesyjka Anny. miał być pin-up, ale średnio wyszło

14.1

14.2

14.3

14.4

mam nadzjeję, że się spodoba

“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin

| OlyJedi Awatar taztaz
    Mieszka w
    Koszalin
    Siła reputacji
    28
    Moja galeria
    Spodziewałem się mocnej mrocznej serii .
    Ten pin up troszku Ci nie wyszedł.
    Najbardziej mi się podoba 14,2 taka miła radosna Ania.
    inne niestety zmasakrowałaś obróbką. 14.1, 14,3 ostrość gdzieś uciekła,
    a 14,4 widoczne przepalenia na plecach i twarzy.
    Pomysł fajny ale niestety wyłazi brak doświadczenia.
    Patrząc na fote 14.3 odsunąłbym bardziej modelkę od tła żeby nie było tak agresywnego cienia
    Takie jest moje zdanie ale ja sam z portretami jestem na bakier
    Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.

Awatar xrebelxsoulx
    Mieszka w
    HollyŁódź
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez taztaz Zobacz posta
    Spodziewałem się mocnej mrocznej serii .
    Ten pin up troszku Ci nie wyszedł.
    Najbardziej mi się podoba 14,2 taka miła radosna Ania.
    inne niestety zmasakrowałaś obróbką. 14.1, 14,3 ostrość gdzieś uciekła,
    a 14,4 widoczne przepalenia na plecach i twarzy.
    Pomysł fajny ale niestety wyłazi brak doświadczenia.
    Patrząc na fote 14.3 odsunąłbym bardziej modelkę od tła żeby nie było tak agresywnego cienia
    Takie jest moje zdanie ale ja sam z portretami jestem na bakier

haha nie wyszedł podejrzewam, dlatego bo modelki pinupowe są sexy a z Anią nie dało rady tego zrobić ; ) bo taka szara myszka trochę jest ;p ale nauczkę na przyszłośc mam aby spotkać się z człowiekiem i pogadać, a nie dopasowywać człowieka do sesji.. bo powinnam dopasować sesję do człowieka [zamotałam ]
    co do doświadczenia to fakt- brak mi go, ale po to kupiłam te tła i oświetlenie żeby próbować i próbować : ) i tak do usranej śmierci
    dzięki za szczerą wypowiedz : )
    Ostatnio edytowane przez xrebelxsoulx ; 22.06.09 o 19:38

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    Szkoda, że sztywno trzymałaś się narzuconego sobie tematu i w sumie nie osiągniecia celu. Stylizując dziewczynę na panienkę z dobrego domu i narzucając takie pozy i z takim rekwizytem trudno to osiągnąć. Modelka ma szczerą twarz, przyjemną mimikę i ładny uśmiech co moim zdaniem aż prosiło się o wykorzystanie. Zdjęcia mogły być bardziej przyswajalne ale ostrość pozostawia sporo do życzenia.
    pozdrawiam Wiejo

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Kaz de Wro
    Mieszka w
    Wroc
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    Z ostatniej serii 14.2 i 14.3 ładne ujęcia, jednakże obróbka zepsuła efekt- szczeg. w 14.3. Co się stało z ostrością, ten cień nawet mi nie przeszkadza, 14.4.- nie widać szyi, jak mówi Wiejo- przepał na plecach. Zwróciłem uwagę na spody butów, wytarte, niestetyczne. 14.1.- to taki sposób na autostop? lekko podciągnięta suknia aby było widać ściągacze rajstop
    Przy obróbce stosowałaś jakieś filtry? Ramki mi nie leżą.

Pozdrawiam
    Z kliszą na szyi.
    Olympus 35 RD.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    Seria z tatoofestu fajna, chociaż trudno ją ogladać bez swego rodzaju niesmaku

Do pinupu nie musi być dziewczyna jak sex-bomba. Twoja modelka się nada, fajna jest - trochę makeupu, włosy trochę inaczej uczesać i będzie git.
    P.S. Obróbka też mi nie leży w tej serii.

Awatar xrebelxsoulx
    Mieszka w
    HollyŁódź
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Kaz de Wro Zobacz posta
    Z ostatniej serii 14.2 i 14.3 ładne ujęcia, jednakże obróbka zepsuła efekt- szczeg. w 14.3. Co się stało z ostrością, ten cień nawet mi nie przeszkadza, 14.4.- nie widać szyi, jak mówi Wiejo- przepał na plecach. Zwróciłem uwagę na spody butów, wytarte, niestetyczne. 14.1.- to taki sposób na autostop? lekko podciągnięta suknia aby było widać ściągacze rajstop
    Przy obróbce stosowałaś jakieś filtry? Ramki mi nie leżą.

Pozdrawiam

używałam filtra-> efekt kliszy i głównie agfy, w 14.4 ania ma cos jakby polgolf i dlatego szyji nie widac ;p no a przepal jest, fakt.

daje jeszcze pare...

15.1

15.2

15.3

better? ; )