Też tam byłem.
Ale panowie raczej mnie zatrważali - szczególnie numer z młotem i huśtawką. Niektóre były niesmaczne.
pozdrawiam
Też tam byłem.
Ale panowie raczej mnie zatrważali - szczególnie numer z młotem i huśtawką. Niektóre były niesmaczne.
pozdrawiam
Z fotek wynika,że impreza była obrzydliwa.,oczywiscie wg moich standardów.
Ożesz... hardkor. Czekamy na przyjemniejsze zdjęcia![]()
uuuuuuuuuu, ostro!!!
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Rzeczywiście dla 18+, ostro.
Mam nadzieję, że posiadanie tatuaży nie wymusza takich zachowań na człowieku.
Zapewniam was, że te fotki są dość lekkie - robili dużo gorsze rzeczy....
Btw, z fotek wynika, że stałaś niedaleko mnie ;p
ja byłam na przeciwko sceny- na stoisku vinylove z zabawkami winylowymi : ) może mnie nawet kojarzysz, bo bite 2 dni tam sprzedawaliśmy ;p szkoda, że nie wiedziałam, że będziesz- byśmy się na żywo poznali : )
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
re:
hm... nie była obrzydliwa ( ; nie powiem, żeby mi imponowało co robili, ale z drugiej strony, zawykła, ludzka ciekawość pchała do tego, żeby patrzeć i robić zdjęcia, mimo, tego iż widok był średnio przyjemny..acz zaskakujący, że są w stanie tak ingerować w soje ciała, że już bólu nie odczuwają.
najlepsze jest to, że gadając z nimi nigdy by się nie powiedziało, że to takie 'krejzole'
i tez chciałabym zaznaczyć, że cała impreza tak nie wyglądała ;p to był po prostu show, żeby nabić klientów najpewniej.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
jeszcze troszkę zdjęć z Tf. jutro/po jutrze będą ju zwykłe portrety (; bez hardcore'u ;p
13.1
13.2
13.3
13.4
mam nadzjeję, że te się 'milej' ogląda ; )
Ostatnio edytowane przez xrebelxsoulx ; 20.06.09 o 23:30 Powód: Automatyczne scalenie postów
'heaven...I'm in heaven and my heart beats so, that I can hardly speak..'
“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin
13.2 i 13.3 rządzą z ostatniej serii i dalej jest zaje... ostro
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
podziwiam ludzi, ktorzy na tak delikatnym materiale, jakim jest skora, potrafia "namalowac" takie rzeczy, jakie im sie zamarzy (albo klientowi). potem wziac za to cala odpowiedzialnosc. ja bym wymiekltatuaze dobre, za to masochisci bleeeee.....
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++