Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Giełda Stodoła i E420

Moderator - opiekun giełdy Konto PREMIUM | OlyJedi Awatar Iwo
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    50
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez chmiel75 Zobacz posta
    znalazłem body na jednym ze sklepów int za 1199zl ale po konsultacji telefonicznej dotyczącej dostępności, potwierdzenia ceny ,okazało sie że dolar skoczył w górę wiec i cena e420 poszła kilka stówek w górę! a na stronie int nie zdążyli uaktualnić
    a co to Cię obchodzi? Kupujesz w cenie, jaka jest na stronie. To ich problem.
    Kupię 100-400mm lub zamienię za Panasonic 70-300mm

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar kali999
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Iwo Zobacz posta
    a co to Cię obchodzi? Kupujesz w cenie, jaka jest na stronie. To ich problem.

Chyba nie za wiele kupowałeś w sieci lub nie czytasz regulaminu pod którym się podpisujesz a tam najczęściej widnieje, że cena w trakcie wykonywania zlecenia może ulec zmianie itd.

| OlyJedi Awatar chmiel75
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria

Wink

w tym sklepie już podniesiono ceny na str int e 420(body) z 1199zł na 1349zł. Obiektyw 18-180 z 1399 na 1949zł ... a zestaw taki który w euro agd jest za 1284 (E-420+14-42) tam 1499.00zł lekkie niedomówienie, a parę stówek można zaoszczędzić

Moderator - opiekun giełdy Konto PREMIUM | OlyJedi Awatar Iwo
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    50
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez kali999 Zobacz posta
    Chyba nie za wiele kupowałeś w sieci lub nie czytasz regulaminu pod którym się podpisujesz a tam najczęściej widnieje, że cena w trakcie wykonywania zlecenia może ulec zmianie itd.
    W trakim razie jest to lekko bezprawne. Klient wchodząc do sklepu i widząc sprzęt w danej cenie ma prawo wymagać takiej ceny. Z tego tytułu np. sprzedawca ma obowiązek wypisania cen na sprzętach. Dlaczego w sieci ma być inaczej? Jak nie - to UOKiK.
    Kupię 100-400mm lub zamienię za Panasonic 70-300mm

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar kali999
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Być może, że bezprawne. Ale to tak samo jak z instrukcjami w języku polskim powinny być dołączone, a często nie są. Polska to kraj w którym nie za bardzo przestrzega się prawa.
    Poza tym pewnie na wielu stronach jest napisane, że oferty cenowe na stronie nie są w rozumieniu prawnym ofertą ostateczną lecz tylko ceną poglądową.

| OlyJedi Awatar czmielek
    Mieszka w
    Sierakowice
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez chmiel75 Zobacz posta
    teraz w fotojoker jest za 1299
    Pewnie sprawdzałeś na stronie, a ja mówie o konkretnym sklepie. W brew pozorom ceny w poszczególnych fotojokerach różnia się i to dość sporo. Co prawda gwarancji 100% nie daje że wciąż maja tą promocję bo od paru dni chory jestem i siedze w domu.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów