Nowy pomysł tylko czy ktoś się dołączy? W Gdańsku jest duży ładny ogród ale szczerze mówiąc nie chce mi się tam jechaćZresztą i czasu ostatnio brakuje.
Ale wracając do zdjęć, na wszystkich widać dobrą głębię ostrości, ładne oddzielenie tematu od tła. GO sugeruje mi że były robione z dość dużym zoomem, czy się mylę?
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Zdjęcia były zrobione z zoomem 8x, 320 mm w przeliczeniu na aparat małoobrazkowy.
Temat bardzo sympatycznyNajbardziej do gustu przypadło mi zdjęcie nr 3. Natomiast na zdjęciu nr 1 jest trochę niefortunny kadr, tzn. miałeł wrażenie że zwierzę po lewej pluje
![]()
Olympus 720UZ, UV, POLAR, RAYNOX M-250
Zapraszam do galerii: http://photo.raczki.net
Pierwsze odstaje jakoscia i kompozycja od pozostalych no i minimalne przepalenia na prawym zwierzeciu. Drugie i trzecie bardzo dobre. Jednak trzecie widzialbym moze w pionie - moze widac by bylo na co ten "szkrab" patrzy a moze nie, ale jakos bardziej by mi pasowalo - IMO of course.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Jako, ze bardzo lubie zwierzeta temat jest dla mnie niezwykle ciekawy. Szkoda ze w Lesznie nie ma zoo (no jest jakies mini zoo, ale to nawet nie jest substytut porzadnego zoo).
Fakt - 2 i 3 fotka zdecydowanie lepsze od pierwszej. Co do 1 mialem takie samo skojarzenie jak Arram.
Sam nie wiem ktora z dwoch pozostalych lepsza. Malenstwo z mama, czy samo malenstwo zagubione na kamieniu. W obydwu jest cos urzekajacego.
@wrocek
Prosze o wiecej!![]()
Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
w 3 szkoda malenstwa, siedzi w klatce cale zycie, wiec szkoda mi go![]()
@wrocek
bardzo podoba mi sie ten pomysl
1) Poznań - NoweZoo: Makaki Japonskie - toaleta (1.42 MB)
2) tu stworzylem nowy watek w ktorym beda motyle (tez z NowegoZoo) Jeronimo prezentuje ZWIERZETA - motyle
Kurcze do zdjec w Zoo to jednak brakuje czasami zooooooma![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Też to rozważałem. Zdecydowała "komputerowość" zdjęcia. Poziome lepiej ogląda się na ekranieZamieszczone przez vodnik
![]()