Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Nowy gość.. E-520?

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Peter1976
    Mieszka w
    okolice Przemyśla
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Magnesus Zobacz posta
    No właśnie z 70-300 można spokojnie pokusić się o amatorskie zdjęcia np. sikorek z ręki bez maskowania się. Wystarczy cierpliwość, stonowane ubranie i łut szczęścia (dokarmianie także się przydaje). Nie wszyscy mają taką ambicję (i wolny czas), żeby budować czatownię i robić zdjęcia orłom.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________

Metz 48?
    Witam !!
    Ja akurat jestem zapracowanym przedsiębiorcą więc wiem coś o braku czasu :/ Przerobiłem jednak wszystkie opisywane szkła i wiem że to nie łatwa sprawa :/ Oczywiście sikorkę na kawałku słoniny to i 40-150 się da ale czy o takie fotki tu chodzi ??
    Teraz używam tylko jednego tele 50-200 i bez maskowania, uwież nie da się zbyt blisko podejść.
    Wcześniej używałem 70-300 i parę razy, ot tak na zwykłym spacerku bez podchodów zrobiłem dosłownie kilka zadowalających ptasich fotek
    Jeśli ktoś myśli o konkretnych wynikach to tylko czatownia i maskowania tak jak już pisałem !!!

Pozdrawiam!!

Piotrek

| OlyJedi
    Mieszka w
    okolice Rybnika
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Peter1976 Zobacz posta
    Oczywiście sikorkę na kawałku słoniny to i 40-150 się da ale czy o takie fotki tu chodzi ??
    Niektórym o to właśnie chodzi.

Czatownia wymaga już znacznego poświęcenia się dla hobby. Dla ciebie to super rzecz, ale dla niektórych po prostu coś, czego nigdy pod żadnym pozorem nie zrobią.

Zauważ, że z 70-300 na spacerze kilka zadowalających fotek miałeś. Dla amatora to świetna sprawa.
    Ostatnio edytowane przez Magnesus ; 23.03.09 o 13:08
    Moja gra Aether Collector niedługo wychodzi na Steam - http://magory.net/aether

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Peter1976
    Mieszka w
    okolice Przemyśla
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Magnesus Zobacz posta
    Niektórym o to właśnie chodzi.

Czatownia wymaga już znacznego poświęcenia się dla hobby. Dla ciebie to super rzecz, ale dla niektórych po prostu coś, czego nigdy pod żadnym pozorem nie zrobią.

Zauważ, że z 70-300 na spacerze kilka zadowalających fotek miałeś. Dla amatora to świetna sprawa.
    No mi też wystarczało , ale apetyt rośnie w miarę jedzenia Jestem amatorem ale zapaleńcem marzy mi się więcej, ciekawszych ptaków !!

Pozdrawiam !!

P.S. Przepraszam autora za OT !!