Strona 14 z 30 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 297

Wątek: Po co w lustrzance cyfrowej lustro?

| OlyJedi Awatar heyahero
    Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez mynameisnobody Zobacz posta
    To PIERWSZY MODEL i to tani dla amatorów...
    Więc sorry jeśli by coś takiego powstało w 2002 cały ten kram z przerobionymi na kolanie analogowymi budami z dokręconymi na szybkozłączkę -siłą ;analogowymi obiektywami mógłby pozostać w piwnicy gdzie jego miejsce.
    Stało się inaczej > ewolucja zrobiła objazd (księgowy dogadał się z inżynierem a fotograf foci bateryjki na okoliczność FF/BF) ale w ostateczności wszystko wraca na swoje tory.
    Amen, bracie! Tylko wytłumacz tu poniektórym, że ta pierwsza jaskółka, to trochę za mało, żeby posłuchać co poniektórych i powyrzucać do kosza lustrzanki wszelakie. "To PIERWSZY MODEL i to tani dla amatorów" - otóż to. Żaden killer, żaden Święty Grall, tylko początek drogi. Pożyjemy, zobaczymy.
    "There's no such thing as free titties"

rodzyn
    Gość
    Myślę , że to powrót na właściwy tor i tu łatwiej będzie firmą wcześniej zaangażowanym w cyfrowe wideo jak Panas własnie, Oly + (Leica)przez związek z Panasem , Sony ew Pentax z Samsungiem, natomiast widze ciemność przy liderach stąd taka reakcja co niektórych czcicieli...
    Ostatnio edytowane przez rodzyn ; 22.03.09 o 13:38

Banned Zwycięzca OlyRulez Awatar RadioErewan
    Mieszka w
    Łódź/Warszawa
    Siła reputacji
    40
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez heyahero Zobacz posta
    tank_driver, tak sobie teraz patrzę na twoją sygnaturkę i chyba to jest dobra odpowiedź na pytanie "dlaczego". Na pewno ten długopis byłby zaje..sty. Ale biorąc pod uwagę zdrowy rozsądek ołówek sprawdza się w tym przypadku znakomicie!
    Offtopikując.
    Prawda jest taka, że ołówek zostawia grafitowy pył, który nie jest w pojeździe kosmicznym pożądany. Dlatego też Rosjanie również używają wymyślonych przez amerykanów długopisów.
    Cytat Zamieszczone przez rodzyn Zobacz posta
    Myślę , że to powrót na właściwy tor i tu łatwiej będzie firmą wcześniej zaangażowanym w cyfrowe wideo jak Panas własnie, Oly + (Leica)przez związek z Panasem , Sony ew Pentax z Samsungiem, natomiast widze ciemność przy liderach stąd taka reakcja co niektórych czcicieli...
    Rodzyn, męczący człowieku. Leaderzy - choćby Canon - są producentami doskonałych kamer zarówno amatorskich jak i profi. Możliwe, że Nikon nie posiada działu obrazowania wideo, ale oni dowiedli, że potrafią się szybko uczyć.

Pozdrawiam
    Radosław "Radio Erewan" Przybył
    http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
    * Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez RadioErewan Zobacz posta
    Rodzyn, męczący człowieku. Leaderzy - choćby Canon - są producentami doskonałych kamer zarówno amatorskich jak i profi. Możliwe, że Nikon nie posiada działu obrazowania wideo, ale oni dowiedli, że potrafią się szybko uczyć.

Pozdrawiam
    i widzisz... powiedziałeś, żeby minusów nie dawac... to się męcz
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

rodzyn
    Gość
    Canon korzysta w większości z technologii obcej- głównie Sonego, trochę Sanyo, trochę Hitachi więc nie będzie mu lekko.
    Ostatnio edytowane przez rodzyn ; 22.03.09 o 14:25

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Canon korzysta w większości z technologi obcej głównie Sonego, trochę Sanyo, trochę Hitachi więc nie będzie mu lekko.
    No to Oly jest jeszcze w gorszej sytuacji...
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

rodzyn
    Gość
    Oly jest związany matrycami i w ukł u4/3 z Pansem, tu raczej problemu nie będzie!
    Czekam mocno na szkła oraz skrzynkę Olego, ale większą niż ta zmyła na PMI-e
    Podobnie Leica.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Oly jest związany matrycami i w ukł u4/3 z Pansem, tu raczej problemu nie będzie!
    Czekam mocno na szkła oraz skrzynkę Olego, ale większą niż ta zmyła na PMI-e
    tak samo jak Canon związany jest ze swoimi partnerami...

głupoty piszesz i tyle. Nie wiem tylko w jakim celu.

| OlyJedi Awatar heyahero
    Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    grizz, czyżby avatar dedykowany specjalnie powyższej dyskusji?
    "There's no such thing as free titties"

rodzyn
    Gość
    Tylko nieco innymi produktami i jeśli teraz okaże się szybko , że ma hybrydę , to znaczy , że Canon robił świadomie w konia miłośników swoich luster.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    heyahero
    rzeczywiście pasuje do Ciebie.
    Sorry nie ja zacząłem, a jeżeli uważacie , że ja jestem dewiantem to po co tu piszecie.
    Ostatnio edytowane przez rodzyn ; 22.03.09 o 15:53 Powód: Automatyczne scalenie postów