1.
2.
3.![]()
1.
2.
3.![]()
Nie wiem, jak inni, ale ja niestety nie widzę żadnego zdjęcia.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Ja też nie![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
a i ja też nic nie widzę![]()
ciekawe jak załączyłeś zdjęcia do tego wątku skoro wątek nie ma żadnych załączników![]()
1.
2.
3.
No jeżeli teraz nic nie bedzie widać spróbuje wstawić przez fotosik albo jakiś inny serwer... u mnie jak klikam na podgląd wiadomości wszystko jest w porządku więc nie mam zielonego pojęcia czemu nic nie widzicie.
Są to zdjęcia robione jakimś kompaktem za 40 funtów niestety nie pamiętam nazwy. Olympusa E 520 mam od 2 dni niestety pogoda nie pozwala na zrobienie czegokolwiek ciekawego, bynajmniej nic mi się jeszcze nie spodobało na tyle aby Tu wstawić. Jak tylko będę miał coś wartego Waszego komentarza zaraz "zuploaduje".
Ostatnio edytowane przez iszi ; 17.03.09 o 14:53
Zdjęcia widać.
Ja nie potrafię ich ocenić ale z ciekawości się zapytam czy pani na ostatnim zdjęciu prosi o koniec sesji fotograficznej
Pozdrawiam
Też nie jestem w stanie ich ocenić. Przykro mi.![]()
Co znaczy straciło jakość? Wyostrzaj po zmniejszeniu. Fotka mało kontrastowa troszkę i w zasadzie nic w niej ciekawego. Może inni nieco mądrzejsi ode mnie coś się wypowiedzą
Pozdrawiam
mente et malleo