Cześć iszi,
nie widziałem jeszcze twoich poprzednich zdjęć, ale to dlatego że to mnie zniechęciło na początek, jest jednakże nadzieja, że się przełamię
Zniechęciło mnie, bo moim zdaniem w tej łódce tkwił potencjał, ale go na zdjęciu nie udało się umieścić. Jeśli miało być w samym centrum, to nie jest wystarczająco centralnie, ale generalnie lepiej byłoby umieścić łódkę w mocnym punkcie lub pokombinować z balami w wodzie, szukać - kucnąć podskoczyć, położyć się - szukać ujęcia.
za to bardzo podobają mi się stoki górskie w tle.
pozdrawiam,
Ten jachcik w takiej pozycji w innym mocnym punkcie wyglądał dużo gorzej. Bardziej centralnie się nie dało chciałem złapać jak najwięcej panoramy. O balach pomyślałem dopiero po powrocie do domu - teraz na pewno inne ujęcie bym zrobił.... ale to gdybanie po.... Pozdrawiam
Ostatnie kociaki - rewelacyjne (może przez to że uwielbiam te zwierzaki)...
37 - przyjemny, spokojny widoczek
36 - nie przemawia do mnie
35 - ładnie, ale zbyt centralnie MSZ łódeczka umieszczona
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Najbardziej spodobała mi się fotka nr 37, chociaż zastanawiają mnie wymiary kadru. Pewnie po bokach były jakieś krzaki i nie chcąc tracić nieba zdecydowałeś się na kwadrat (no, prawie), tak? Łódka też mogłaby być większa, w sensie bliżej fotografa, żeby wyraźniej się prezentowała na zdjęciu, ale wiem, że nie można mieć wszystkiego. Niemniej fotkę przyjemnie mi się ogląda.
Co do kotów, to nie mam tak entuzjastycznego podejścia, jak Puchatek, (psiara ze mnie), choć modele ładne, to już drugi plan nie za bardzo mi odpowiada, wolałabym takie "pstre" koty na jakimś stonowanym, bardziej jednolitym tle.
36 za Puchatkiem, nie za bardzo...
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
podoba mi się 38
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Agulka co do fotki 37 faktycznie były krzakole. Jeżeli chodzi o łódke - albo łódka albo krajobrazy......
Kubuś Puchatek- z tym centralnym kadrem to jest tak że chciałem mieć łódkę i krajobraz.... wyszło jak wyszło (jakoś ta łódka mi nie pasowała w żadnym innym punkcie).
Jeżeli chodzi o centralne kadry to nie bronię się przed nimi
Pozdrawiam i dziękuję za wszystkie opinie.
....a co do kotów -- to są dzikie koty, takie które w lesie polują