tęcza, mimo, że nieostra dość ładnie wyszła, 14 coś w sobie ma, niebo mi osobiście niezbyt przeszkadza... no i + za kota, bo to moje ulubione zwierzaki..... próbuj dalej na pewno będzie coraz lepiej
tęcza, mimo, że nieostra dość ładnie wyszła, 14 coś w sobie ma, niebo mi osobiście niezbyt przeszkadza... no i + za kota, bo to moje ulubione zwierzaki..... próbuj dalej na pewno będzie coraz lepiej
19 dla mnie ma tytuł: "cywilizacyjne krajobrazy" - bardzo fajnie ujęte.
HDR rzeczywiście jeszcze do poćwiczenia. Ja się cały czas za to staram zabrać - mimo, że jakoś specjalnie mi to nie podchodzi. Może zmienię zdania jak porobię swoje.
hmm dziękuje za opinie![]()
Hdrom faktycznie brakuje ostrości-przejrzystości-wyraźności, niestety jak próbuje robić coś w psie (poprawiając np kontrast) wychodzi jeszcze bardziej beznadziejnie, a ja już nie mam żadnych ciekawych zdjęć żeby poćwiczyć i czasu też żeby zrobić...
pozdrawiam
[QUOTE=kowalikster;329761]19 dla mnie ma tytuł: "cywilizacyjne krajobrazy" - bardzo fajnie ujęte.
Strzał w dziesiątkę! Nazwa pasuje jak ulał![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
19 jakieś smutne- dziewczyny wspięły się na wzgórek po to, żeby podziwiać parking przy sklepie. To ich perspektywa? Już nic innego je nie czeka?
Poszedłbym w tym kierunku. Pokombinowałbym z kadrem- dziewczyny bliżej brzegu a po przekątnej parking, inna perspektywa (bardziej zza pleców dzieczyn), może mniej domków w tle.
Ale, to takie moje wizje a tu już "po herbacie"![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA