Dwie ostatnie naprawdę dobre, przedoststnia moja faworytka, bo bardzo lubię żywe kolory![]()
Dwie ostatnie naprawdę dobre, przedoststnia moja faworytka, bo bardzo lubię żywe kolory![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
już trochę jesienniepozytywnie
Na ostatnim (147), rzuca się w oczy czerwona(ruda?) roślinność. Daje to ciekawe zabarwienie stoków ale wydaje mi się, że trochę ta czerwień wpłynęła za bardzo na balans![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ja sie do spania szykuje a Ty tutaj straszysz
Drugie calkiem fajne, ale tak sobie mysle, ze nie straciloby na jakosci ani na klimacie gdyby ta kapliczka sie tak nie przewracala...
Ale to tylko moje skromne zdanie. Lubie Twoje fotki.
Jakaś eksperymentalna obróbka?![]()
...bardziej pierdoły po piwie.... co do kapliczki to aparat miałem na murku- krzywym murku - ciemno było- wejść można nie było, bo późno było, gdy prostowałem za dużo musiałbym wycinać- starocie.... może komuś przypadnie do gustu