Zdjęcie 136- bardzo ładnie łąka oddana, 137- świetny widok zamknięty w kadrze pagórkami podobnie jak 139. Piękne i ciekawe miejsca które z zainteresowaniem ogladam w Twoim wątku.
Zdjęcie 136- bardzo ładnie łąka oddana, 137- świetny widok zamknięty w kadrze pagórkami podobnie jak 139. Piękne i ciekawe miejsca które z zainteresowaniem ogladam w Twoim wątku.
pozdrawiam Wiejo
139 piekny zielony bezkres....dla moich oczu to gratka![]()
"139 bardziej mi odpowiada. Bo na ostatnim trochę mnie drażni ten przystanek, chyba wolałabym, żeby go w kadrze nie było."
Podpisuje się pod słowami Agulki
Kadry ładne. Obróbka idzie w dobrym kierunku, ale musisz jeszcze popracować nad jakością wypluwanego obrazu.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Heh nie wiem co Ci już pisaćMi się podoba wychodzą Ci coraz lepiej te krajobrazy
na ostatnim nawet fajny efekt wyszedł
![]()
w 142 świetna gra kolorów! Bardzo mi się podoba z ostatniej serii
Ciekawie pokazane miejsca - podoba mi się obróbka, może czasem za jaskrawo, ale czemu nie.
Bardzo fajne kolory na 142, chyba najweselsze z Twoich dotychczasowych zdjęć.
Na 145 ciekawa obróbka, możesz coś bliżej?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Bardzo dziękuję Wszystkim za komentarze.
Co do zdjęcia nr 145 to blur po całości, potem mniej bluru z wyłączeniem kamieni i maska wyostrzająca kamienie. Na końcu etapami zaznaczając od góry jasność, zmniejszenie kontrastu, poziomy i reszta pierdół... Ogólnie mogło wyjść lepiej, kiedyś poprawię - mam nieco lepsze ujęcie z tego miejsca (posegregować zdjęcia muszę wrr) bardziej wyraziste z zachowaniem tej "mglistości"
Pozdrawiam