130 bardziej mi wpada w oko![]()
super te widoczki są u Ciebieczekam na fotkę jakiegoś jeziorka
![]()
130 to to samo zdjęcie co 122. To nowe jest nieco jaśniejsze i jakby odrobinkę bardziej nasycone. Ale dopiero po otworzeniu w dwóch sąsiadujących oknach i skakaniu z jednego na drugie tą różnicę widzę, ale duża nie jest, przynajmniej u mnie. I o ile dół nowego bardziej mi odpowiada, to już niebo wolę z pierwszej wersji.
A 131 nie jest złe, bo perspektywa, kadr jest inny niż te, które do tej pory przedstawiałeś. Uwidocznione są kolejne plany, a na każdym z nich coś innego. Widać rozległość tej doliny. Może wolałabym, żeby nie było takiego bałaganu w paprotkach (?) w LD, żeby były same młode, zielone, no ale wiadomo, że na to wpływu nie miałeś![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Krajobrazy w Twoim wykonaniu chętnie oglądam. Taki klimat fotek bardzo mi się podoba i zawsze chętnie tu zajrzę.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Ładne, solidne foty. Szczególnie wpadły mi w oko 127 i panorama. Solidna robota.
Czy tylko u mnie widać je na lekko brązowo/żółto?
na tej stronie Tylko 130 wpadła mi w oko .. pewnie dlatego ze widziałem już Twoje dużo lepsze prace wcześniej![]()
E-30, E-510 + Dual Kit + ZD 14-54 II + ZD 50 + Samyang 85 + ex-25 + Metz 48 + Fl-36R
ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice
Dziękuję Wszystkim za wypowiedzi.
Myślę , że nie tylko u Ciebie, ta lekko brązowo- żółta poświata na zdjęciach jest efektem (szczególnie od 130 do 133) tego, iż fotki były robione jakąś godzinkę do zachodu słońca, światło było już lekko przymulone- tak mi się wydaję, z mojej strony w tym kierunku nic nie było robione
fajne te słupy w szczerym polui kolejne udane zdjęcia
![]()