Piękna!
Piękna!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Dzięki.....co do tej jasności to troszkę się wahałem czy nie przedobrzyłem...
Piękna ta panorama![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Śliczności
Ocena w galerii![]()
Wielkie dzięki za komentarze![]()
Aby odpocząć od Keswick przedstawię Wam kilka zdjęć z wczorajszego wypadu szlakiem wodospadów w Ingleton. Przez te fotografie (focenie ze statywu zajmuje duużo czasu- a tyle było tematów cały czas mam niedosyt) pod koniec wracaliśmy w całkowitych ciemnościach nie wiedząc ile drogi jeszcze zostało.......
Zapraszam do komentowania.....jeden z bardziej bajkowych szlaków....
126.
127.
Pierwszy z wodospadzików....
128.
129.
![]()
Ostatnio edytowane przez iszi ; 9.10.09 o 15:35
Już któryś raz oglądam Twoje ostatnie fotki i szczerze powiedziawszy nie za bardzo umiem się do nich odnieść.
Może to jest kwestia tego, że przyzwyczaiłeś mnie do przestrzeni, trójwymiarowości swoimi landszaftami, ale mam wrażenie, że jakby tym zdjęciom czegoś brakowało... no nie wiem, nie porywają mnie po prostu. Pewnie nie mam racji, ale takie są moje odczucia.
Używałeś polara przy tych z wodą? Niebo się odbija, dając taką niebieskawą poświatę, wolałabym chyba, żeby jej nie było.
Wydaje mi się też, że 127 lepiej by się prezentowało w pionowym kadrze, aczkolwiek uważam je za najlepsze z ostatniej wrzutki.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Ależ tam musi być ładniezdjęcia ładne, tylko 126 tak średnio mi się podoba..
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Bardzo dziękuję za komentarze. A nikt się nie wypowie w kwestii obróbki ostatniej serii???....wydaję mi się , że przegiąłem- kwestia jasności i kontrastu nie razi za bardzo po oczach??? Byłbym wdzięczny za wypowiedzi- obrabiam na laptopie i u mnie troszkę inaczej to wygląda
Może ta poświata, o której pisałam jest wynikiem Twojej obróbki? Może przez podciąganie jasności i kontrastu wyszła tak intensywnie?
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.