122,123 - nowe widoczki chętnie u ciebie oglądam Może kiedyś doczekam się nawet więcej słońca.
124 - już mi niej leży, za ciemno na dole i brakuje mi trochę dołu
122,123 - nowe widoczki chętnie u ciebie oglądam Może kiedyś doczekam się nawet więcej słońca.
124 - już mi niej leży, za ciemno na dole i brakuje mi trochę dołu
123 fajny. 124 również mi się podoba, chyba nawet bardziej. No szkoda, że zabrakło słońca, aby rozświetlić te zbocza gór choć trochę.
Pozdrawiam, Jola
ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice
Podoba mi się 123. Mam wrażenie, że zbocza zaraz mnie zgniotą (klaustrofobia czy co?).
Co do rozjaśnionego 124, to poszedłeś MZ, na łatwiznę. Rozjaśniłeś całość a powinieneś rozjaśnić sam dół, zostawiając ciężkie niebo. Teraz, rozjaśnione niebo sporo straciło straciło.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
120 fajna zabawa, 121 zwraca uwagę ale światło nie dopisało. Trzy ostatnie widoki a szczególnie dwa pierwsze świetne. Z tym rozjaśnieniem Helmuth ma rację tylko dół.
pozdrawiam Wiejo
Podoba mi się
Tym razem nie mam zastrzeżeń do jasności![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA