Ohhhhh, jak ja Ci zazdroszczę te wycieczki, poza brakiem słońca chyba![]()
Ohhhhh, jak ja Ci zazdroszczę te wycieczki, poza brakiem słońca chyba![]()
121 bardzo ładne. Jechać tą drogą to chyba przyjemność mając taki widoki po lewej i prawej. Na 120 widać Twoje poświęcenie bo zaparkowałeś i wdrapałeś się na skarpę aby sfocić świetny widok.
pozdrawiam Wiejo
gratuluje zmiany dzialunie udzielam sie co prawda w twoim watku, ale czesto zagladam i ogladam
pzdr i dobrego swiatla zycze![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
117, zdecydowanie się wybija
Żeby nie zanudzić krajobrazami....
Dziękuję za komentarze
Oba zrobione z ukrycia
120.
W wesołym miasteczku - dziewczę wyszło z Valhalli krainy wikingów--- było strasznie mokro i chyba się jej nie spodobało-- wiem że kadr do du...y ale strasznie podoba mi się ekspresja na tym zdjęciu dlatego wstawiam
121.
![]()
Ostatnio edytowane przez iszi ; 7.10.09 o 16:41
Mi się podoba ostatnie fajne z "emocją"tylko technicznie coś chyba nie gra
No cóż, ostatnie dwa nie mówią do mnie kompletnie, a zwłaszcza drugie. Ni to street, ni to portret. Gdybyś może pokazał jakiś kontekst do tej głowy, a tak to nic z tego nie wynika. Brzydkie światło.
Pozdrawiam, Jola
ogłoszenia internetowe nauka jazdy Gorlice
....a mi się zdjęcie 121 podoba mimo braku wyjaśnienia na obrazku sytuacji po której wystąpiła ta emocja (i chyba tylko mi sądząc po wypowiedziach tu i w galerii....) Jolly racja kontekstu brakuje.... ale mam i "kontekst"- może kiedyś zrobię jakąś sklejkę.....
Najbardziej lubię focić przyrodę- to co się z nią wiąże czyli zawsze jakaś przygoda- tu się wspiąć, tam przeskoczyć.... od czasu do czasu pozwolę sobie jednak wrzucać i takie fotki.....
Wracamy do Crummock Water tym razej coraz bliżej Buttermere
122
123
124
![]()
122 mi się podoba. Z tym samochodem, jakby dla skali![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.